Design
Design  »  Enteriőr  »  Fantázialakás Londonban
Enteriőr

Fantázialakás Londonban

Design Club
 
2012. március 9.
Az élénk színeket felvonultató otthon az öt emeletes belvárosi 'Georgian' házban található Londonban. A belsőépítészeti átalakítást az Interior Desires iroda végezte Rebecca James belsőépítész vezényletével.
Egy igazi nőies, glamour lakás egy nyüzsgő nagyvárosban. A londoni luxus szinte már-már fogalommá vált. Ez az elegáns magánlakás drámaian hasonlít egy színpadi díszletre. Ennek ellenére mégis otthonos. A meleg árnyalatok, a sok színes és élénk textília valóban különlegessé és vibrálóvá teszik a lakást.
A családi lakás újra lett értelmezve a klasszikus angol stílust követően. A végeredmény pedig, egy modern, vakmerő enteriőr-együttes. A színek kirobbanóan ütős hatást gyakorolnak az itt élőkre. A különböző tónusok egymásba futása következtében sosem válik unalmassá ez a tér, hiszen minden sarokban egy-egy különleges megoldás mutatkozik meg.


A tervező véleménye szerint egy valóban különleges térélményt kapunk a lakás láttán. Olyan az arculata a lakásnak, akár egy tündöklő drágakő. Mindenhol nemes anyagok, fényes, csillogó felületek bukkannak fel, úgy, ahogy az egy nagyvárosi, kozmopolita család otthonához ildomos.
A tulajdonosok egy öt gyermekes, igen karizmatikus házaspár, ezért sem lehetett egy átlagos lakást tervezni. Az ő igényeiket kielégíteni nem volt egyszerű feladat. Az volt a megrendelők kérése, hogy a nappali a fényűző hangulatú Ritz luxushotel halljára hasonlítson azzal a különbséggel, hogy még több színt alkalmazzanak a szobában.


Az egyes helyiségekben üldögélve könnyen olyan érzésünk támadhat, mintha az Alíz Csodaországban mese egyik jelenetében vennénk részt egy teadélutánon. A fantázia birodalmában minden szoba romantikus és érzelmekkel teli, mégis egy nagycsalád otthona.A  legfelső szinten található a különleges kialakítású hálószoba, valamint az összes gyerekszoba. Ezek különböző stílusban pompáznak. Az egyik például a japán kultúrából meríti forma és motívum világát.

További képekért kattintson ide!

Forrás:
Interior Desires


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)