Design
Design  »  Enteriőr  »  Klasszikus elegancia a 21. században
Enteriőr

Klasszikus elegancia a 21. században

Szép Házak
A Zenit Design csapata klasszikus angol stílusban álmodta újra a '40-es években épült, három szintes budai villát egy család nagy örömére.
A családi ház központjában a rendkívül elegáns, szinte már-már szalonokat megidéző nappali került. A hatást tovább erősíti a fehérre festett látszógerenda és a klasszikus stílusjegyeket viselő bútorzat valamint a pianínó is. A napfényes helyiség fő színe a fehér, melyet jól kiegészítenek a visszafogott árnyalatú textíliák és a meleg fapadló.
A nappalival egy légtérben helyezkedik el a tágas ebédlő, amely a bővíthető étkezőasztalnak köszönhetően akár egy nagyobb vendégsereg befogadására is alkalmas. Innen egyenes út vezet tovább a konyhába, mely úgy lett kialakítva, hogy igény szerint összenyitható legyen a közösségi térrel, de ha a helyzet úgy adódik, le is lehessen választani.
A szülői hálót világos pasztellszínek és a finom textíliák varázsolják otthonossá. A franciaággyal szemben egy süllyesztett falrészt álmodtak meg, amelyre egy színvilágában a szobával harmonizáló, mégis rendkívül modern tapéta került.A szobához tartozó fürdőben a praktikusan sok tárolóegységet sikerült kialakítani anélkül, hogy az a zsúfoltság érzetét keltené. A világos, márvány hatású burkolat pedig eleganciát ad a szintén klasszikus stílusú bútorzatnak.A gyermek hálóban ismét visszatér a fehér, amelynek köszönhetően igazán tágasnak érezhető a tér. A beépített bútorzat összefüggő kialakítása az ablak oldalában fut végig a fal mellett. A szoba hangulata igazán magával ragadó, szinte már meseszerű lett.


A gyermek fürdőszoba igazodik a teljes ház stílusbeli koncepciójához, azonban a vidám, vízálló falmatricák játékossá varázsolják a helyiség légkörét.A Zenit Design csapatának összességében sikerült úgy újraálmodni a villát, hogy az nem csak egyszerűen magán hordozza a klasszikus stílusjegyeket, de tökéletesen megfeleljenek egy modern, 21. századi család igényeinek is.

Kérjen ajánlatot belsőépítészeti tervezésre, lakberendezésre és komplett berendezésre a Zenit Home belsőépítész csapatától:

ZENIT HOME

1054 Budapest, V., Báthory u. 6. 
Tel.: +36 30 242 2560, +36 1 798 7001
E-mail: info@zenithome.hu
www.zenithome.hu

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)