Design
Design  »  Enteriőr  »  Komfortos nyaraló a tóparton
Enteriőr

Komfortos nyaraló a tóparton

Szép Házak
A Balaton-parti nyaraló tulajdonosai idejük jelentős részét tervezik itt eltölteni, így fontos szempont volt az otthonos miliő és a környezethez illesztett belvilág.
Az új építésű, saját partszakasszal és wellness részleggel rendelkező társasházban lévő lakás tökéletesen alkalmasnak bizonyult a fővárosi nyüzsgéshez szokott család számára, akik nyaraló céljára vásárolták az ingatlant, amely egyfajta második otthonként is funkcionál.
A privát helyiségeket egy folyosórész kapcsolja össze, amely a közösségi térben végződik. Itt kapott helyet a nappali és az étkező is, melynek kékes színvilága is a külső, vízi világra emlékeztet. A Balatonra néző panoráma miatt nagy üvegablakok kerültek beépítésre, és ebből adódóan rengeteg napfény áramlik ide.A közösségi tértől kissé elszeparáltan, de mégis praktikusan közel helyezkedik el az U-alakú konyha. A beépített bútor letisztult, minimalista stílusát a mintás, zöld színű üveg hátpanel remekül ellensúlyozza. A természetes hatást a szinte mindenhol felbukkanó növények mellett a világos, fa hatású, és nagyon előrelátóan vízálló padlóburkolat is tovább erősíti, amely a fürdőszobák kivételével az egész lakáson végigfut.A privát szféra helyiségeinél is a natúr színvilág jellemző, kék és zöld színű elemekkel kiegészítve. A szülői háló mellett egy fiú hálószobára is szükség volt. Itt a sötét-világos kontraszt mellett egészen különleges megoldás a falba épített LED világítás.A nyaralóhoz egy igazán szép méretű terasz is tartozik, ahol a kültéri bútorok mellett jacuzzinak és grill felszerelésnek is bőven jutott hely. Minden adott a zavartalan pihenéshez és a baráti összejövetelekhez is. Emellett rengeteg zöldnövényt is beterveztek, ezzel erősítve a kapcsolatot a természettel.
A Zenit Design belsőépítész csapatának munkája végeredményben olyan elegáns és komfortos enteriőr lett, hogy akár önálló otthonként is megállná a helyét.

Kérjen ajánlatot belsőépítészeti tervezésre, lakberendezésre és komplett berendezésre a Zenit Home belsőépítész csapatától:

ZENIT HOME

1054 Budapest, V., Báthory u. 6. 
Tel.: +36 30 242 2560, +36 1 798 7001
E-mail: info@zenithome.hu
www.zenithome.hu 

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)