Design
Design  »  Enteriőr  »  Minimalista lakás pop-art stílusban
Enteriőr

Minimalista lakás pop-art stílusban

Design Club
A minimál stílusú lakás Varsóban található. A belsőépítészet kialakításáért a Widawscy Studio Architektury felelt. A modern enteriőr több élettérre oszlik annak megfelelően, hogy mire használják a tereket. Az előszoba, konyha nappali és dolgozó együttesében több helyen a pop-art lakberendezési stílus jellegzetességeivel találkozhatunk.
A flexibilis terek kreációja, – melyet szándékosan komponáltak összhangba, – egy hagyományos élettérbe csatlakozik be, amelyben a tervezők a legkülönlegesebb hatást a szabadszellemű megoldásokkal és a terek különböző aktivitásaival értek el. A funkcionálisan elváló helyiségek a közösségi élet, a munka, a játék, az ételkészítés metódusai és a pihenés szerint válnak szét egymástól vizuálisan.A domináns színharmónia az enteriőrökben finoman ötvöződik a fehér szín mértékletes árnyalataival, fa padlózattal. A kreatív megoldások és a megjelenő formák változatossága adja a lakás karakterét. Ettől lesz spontán, üde és fiatalos, de mégis átgondolt a koncepció.


A konyhában megjelenő erőteljes összhatás, ami a sárga jellegzetes hatása, a térbe nyúló bútordarabok, vagy a nappaliban megjelenő hófehér könyvespolcok és egyéb lakberendezési kiegészítők összehangolásából ered, mind egy egységes térbe szerveződik. A modern stílus ellenére megjelennek népies jellegű kiegészítők és bútordarabok a lakásban.Domináns, élénk színek emelkedenek ki a fiatalos terekből, amit fotószerű tapétával, printelt grafikai megoldásokkal egészítettek ki a tervezők. A zöld fürdőszobában szintén grafikai konstelláció és printelt felületek jelennek meg. Ezek feltűnősége a fehér PVC padlónak köszönhető. A hálószoba a pihenést szolgálja. Világos, kissé légies hangulat uralkodik az apartman legnyugodtabb részében. Itt nem találunk semmilyen erős motívumot, vagy domináns színt. Csak nyugtató elemek jelennek meg. Ebből érződik, hogy minden szoba egy jól átgondolt és megeszervezett munka eredménye.


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Brazil loft egyedi módon
Brazília egyik legizgalmasabb városában, Sao Paoloban minden lehetséges. Itt lehet egy loft egyszerre modern, egzotikus, retró és klasszikus.
Minimál stílusú lakás Barcelonában
Egy ilyen, a Földközi-tengertől karnyújtásra lévő lakás, mely az egyik legnépszerűbb városban, Barcelonában található, érthető okokból sokak álma lehet.
Google Super HQ Londonban
A Google legújabb irodája Londonban nyitotta meg kapuit, ami a PENSON építész iroda által jött létre. A munkatér szimbóluma a brit zászló motívuma.


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)