Design
Design  »  Enteriőr  »  Modern elegancia négy szinten
Enteriőr

Modern elegancia négy szinten

Szép Házak
A Zenit Design csapata a családi ház belsőépítészeti kialakításánál az elegancia és a modern stílus került fókuszba. Az épület fő koncepciója az volt, hogy a különböző szinteket a közösségi funkciók és egyéni igények szerint alakítsák ki.

A közösségi térnek egy teljes szintet szenteltek a megrendelők, melynek minden szegletéből jól látható a csodás budai panoráma. A nappali, az ebédlő és a konyha egy hatalmas légtérben kapott helyet, gyakorlatilag csak a bútorok elrendezésével különülnek el egymástól funkcionálisan. A rengeteg helynek köszönhetően kényelmesen elfért egy méretes ülőgarnitúra szett, illetve egy, az átlagosnál nagyobb étkezőasztal is, így semmilyen akadálya nincs a spontán családi- és baráti összejöveteleknek sem.

A szülői lakrész hálószobája egyszerre modern és elegáns, a világos, szürkés árnyalatok mellett felhasznált faanyag pedig otthonos hangulatot ad a helyiségnek. A ház szerencsés elrendezésének köszönhetően itt is élvezhető a panoráma, és rengeteg természetes fényt is kap a szoba.
 

A szülői fürdőben a hálóhoz hasonló színvilág uralkodik, az átlátszó zuhanyfülkének köszönhetően pedig sokkal tágasabbnak tűnik a tér. A kád és a zuhany területét pedig látványban is leválasztja a helyiség többi részétől különböző kőburkolat.

Külön szinten helyezkedik el a házaspár fiának lakrésze, ahol a ház többi részétől egészen eltérő légkör uralkodik. A tulajdonos nem csak igazi zenerajongó, de maga is zenész. Ebben a nappaliban minden adott ami a zenéléshez szükséges, az inspiratív környezethez pedig nagyban hozzájárul a nem mindennapi kilátás is. 

Az ide tartozó fiatalos, kissé minimalista stílusú hálószoba színvilágában a szürke különböző árnyalatai jutottak fontosabb szerephez, köztük az önmagukban is nagyon hangsúlyos látszóbeton falrészek. Az alvórészleget a szoba színeivel harmonizáló, nagy fejtámlás franciaágy uralja.

Az alsó szinten kialakított wellness szintén egyetlen nagy légtérben került kialakításra. A jacuzzi, a méretes medence és a szauna is a tulajdonosok teljes kikapcsolódását szolgálja. A helyiség fókuszpontja a medence mögött lévő, mintájában tükröződő faldekor.
 

A Zenit Design csapatának a szerencsés tájolású családi házból végül egy minden elvárásnak megfelelő, modern és rendkívül elegáns otthont sikerült megterveznie.

Kérjen ajánlatot belsőépítészeti tervezésre, lakberendezésre és komplett berendezésre a Zenit Home belsőépítész csapatától:

ZENIT HOME

1054 Budapest, V., Báthory u. 6. 
Tel.: +36 30 242 2560, +36 1 798 7001
E-mail: info@zenithome.hu
www.zenithome.hu 


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)