Design
Design  »  Enteriőr  »  Modern életérzés
Enteriőr

Modern életérzés

Szép Házak
A Budapest belvárosában lévő három hálószobás lakásban olyan otthonos, mégis modern enteriőrt teremtettek, amely kihasználási lehetőségeinek szinte már csak a képzelet szabhat határt.
A lakásba érkezőket letisztult belvilág fogadja, ám a cement burkolatú padlón megjelenő mozaikos megoldás mégis azt sejteti, hogy nem egy unalmas lakótérről lesz szó. A fogyó mozaik szinte észrevétlenül vezet be minket a közösségi térként szolgáló amerikai konyhás nappaliba.


A nappali bútorzata alapvetően a modern, letisztult vonalat képviseli és színeiben is nagyon visszafogott. Azonban ha közelebbről nézzük, különlegessége épp az olyan részletekben rejlik, mint például a selyemfényű tapéta, amely a beáradó napfény hatására igazán kivételes látványt nyújt.


A hálószoba a nappalihoz hasonlóan sok természetes fényt kap. A világos tónusokat a fa bútorok és a falpanel kiemelik, melegséget adnak nekik. A szobához tartozik egy gardrób is, ahol bőven van hely a ruhák és egyéb dolgok tárolására.


A szülői fürdőszobában szintén a világos, natúr színek uralkodnak. A minimál stílusú berendezést a lakás többi részéhez hasonló belsőépítészeti koncepció alapján, mozaikos megoldással tették egyedivé, ezzel egyfajta egységet képezve a lakás több részén keresztül is.


A második vendég- illetve gyerekszobának egyaránt alkalmas hálószobában már a fiatalosabb, élénk színek is megjelennek. A rendelkezésre álló hely miatt ide egy egyszemélyes ágy került, illetve a teret kihasználva falba süllyesztett polcos szekrények, valamint egy tanulásra, munkára alkalmas íróasztal.


A zuhanyzóban újra felbukkan a konyhában is fellelhető mozaik. Mivel alapvetően apró helyiségről van szó, ezért a zuhany leválasztására egy látvány és tér szempontjából is nagyon praktikus és elegáns biztonsági üvegből készült ajtót szereltek be.


A harmadik szobában már a melegebb hangulatú színek uralkodnak. Az eredetileg dolgozónak tervezett helyiségbe egyedi beépített szekrény, és kihúzható kanapé került, így ha szükséges, önálló szobaként is megállja a helyét.


Az elkészült lakás összességében tehát nagyon modern és otthonos, a kialakított helyiségek pedig több funkció betöltésére is alkalmasak, így tökéletes lakóhelyként szolgálhat egy fiatal pár vagy akár egy család számára is.


Kérjen ajánlatot belsőépítészeti tervezésre, lakberendezésre és komplett berendezésre a Zenit Home belsőépítész és lakberendező csapatától:

ZENIT HOME

1054 Budapest, V., Báthory u. 6. 
Tel.: +36 30 242 2560, +36 1 798 7001
E-mail: info@zenithome.hu
www.zenithome.hu

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)