Design
Design  »  Enteriőr  »  Modern lakás Hong Kongban
Enteriőr

Modern lakás Hong Kongban

Élménydesigner
 
2012. május 20.
Vannak múló divatok és örökzöldek. Utóbbiakra ráérezni kiváló stílusérzék és mértékletesség nélkül lehetetlen. Ennél a hong kongi lakásnál sikerült.
Kezdjük mindjárt a színeknél. A törtszínekkel, a finom ezüstös tónusokkal szinte lehetetlen mellélőni, mellettük egy-egy markánsabb árnyalat is megfér. Aztán nézzük a bútorokat! A high-end olasz darabok egy életre szólnak, garantálják a kiváló minőséget. És végül a térszerkezet, ami meghatározó. Tágas, világos nappali étkezővel, szimbolikusan leválasztott konyhával és elkülönülő intim terekkel. Az imént felsoroltak  soha nem mennek ki a divatból. Erre az alapra építkezve tervezte a Steve Leung Designers Ltd. a Hong Kong Happy Valley negyedében található lakást.

Finom színek, minőségi bútorok és kiegészítők (Fotó: Ulso Tsang)
Ez az a típusú enteriőr, ami soha nem megy ki a divatból


A nappaliból árad a nyugalom, ami egyrészt a remek arányoknak, másrészt válogatott berendezésnek köszönhető. Giorgetti fotel és kanapé, Penta és Tom Dixon lámpák, juhar falburkolat a konyha felőli oldalon, a konyhában Varenna bútor és beépített Miele készülékek a nagyobb komfort érdekében. Csupa olyan tárgy, ami nem néhány évre, hanem évtizedekre, vagy akár élethosszig kitart.

Az étkező egy térben a nappalival. Mögötte a juharral burkolt fal a konyhát rejti
Luxus a hálószobában


A hálószoba sem nyújt kevesebbet: elegáns, meghitt és intim hangulatú, kevés extravaganciával fűszerezve. A világos szürke, bársony falburkolat juhar keretben megfelelő hátteret ad ehhez. A fürdőszobában élvonalbeli szaniterek - Axor, Duravit, Steinber, Toto - találhatók, fehér márványból. A márvány burkolat és az üveg elválasztó panelek a térérzetet növelik a nem túl tágas helyiségben.

Márvánnyal burkolt fürdőszoba, juharfa bútorokkal és csúcs minőségű szaniterekkel


Az egész lakást az időtlen és modern elegancia jellemzi.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)