Design
Design  »  Enteriőr  »  Nagy térben is otthonosan
Enteriőr

Nagy térben is otthonosan

Szép Házak
A budai panorámával rendelkező családi ház nagy, egybefüggő tereiben karakteres, mégis igazán stílusos otthont sikerült kialakítani a Zenit Design belsőépítész csapatának.
A kisgyermekes fiatal házaspár közel 400 m2-es villáját szerette volna a kor igényeinek megfelelően átalakítani. A négyszintes épület tágas tereihez pazar kilátás és nagy üvegfelületek társultak. A belső terek berendezését letisztultság és modern stílus jellemzi. A közösségi tér fehér színű falát a burkolat és a konyhabútor faanyagának melegsége ellensúlyozza, illetve a méretes ablakokon keresztül a látkép is szerves részét képezi a térnek.
A pulttal elkülönített konyha minden ízében a modern, minimalista vonalat képviseli. Az egyedi, méretre gyártott bútorzat és a méretes konyhapult kényelmes mozgást biztosít a sütési-főzési folyamatokhoz. A lépcsőházban került kialakításra egy üvegfallal elkerített, zárható bortároló is, amely nemcsak praktikus, de nagyon látványos is a kissé neutrális térben.A szülői lakrész különlegessége, hogy egy légtérben kapott helyet a háló-, valamint a fürdőszoba. A helyiséghez tartozik még egy gardróbszoba, illetve a lakrész előtt végig húzódik egy méretes terasz is. A fehér falakat színes festmények és a plafonról lógó design éjjeli lámpák dobják fel. A fürdőben lévő beépített világítás a tükörnek és a magasfényű felületeknek köszönhetően optikailag szinte megkétszerezik a teret.A négy szintből egyet a testi-lelki kikapcsolódásnak szenteltek a tulajdonosok. Az alsó szinten került kialakításra a wellness részleg, helyet kapott a szauna, jacuzzi, fitnessterem valamint egy méretes billiárd asztal is. A nagy teret itt funkciók szerint üvegfalakkal választották le egymástól, így hagyva meg a ház többi részében is oly következetesen végigvitt tágas térérzetet.A tervezés során a Zenit Design csapata összességében egy olyan modern és letisztult otthont álmodott meg a megrendelő család részére, amelyben a közösségi terek mellett a privát szférára is nagy hangsúlyt fektettek.

Kérjen ajánlatot belsőépítészeti tervezésre, lakberendezésre és komplett berendezésre a Zenit Home belsőépítész csapatától:

ZENIT HOME

1054 Budapest, V., Báthory u. 6. 
Tel.: +36 30 242 2560, +36 1 798 7001
E-mail: info@zenithome.hu
www.zenithome.hu 


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)