Design
Design  »  Enteriőr  »  Otthon a felhők felett
Enteriőr

Otthon a felhők felett

Szép Házak
Kaohsziung egyik előkelő negyedében helyezkedik el ez a rendkívül elegáns és otthonos lakás. A meleg színek és komfortos bútorok mellett a pompás kilátás szinte már csak hab a tortán!

Egy új építésű, hatalmas méretű, modern lakópark egyik teraszos, panorámás lakását vette kezei közé a tajvani EWA belsőépítész csapata, ahol a hatalmas terek ellenére egy igazán otthonos, barátságos hangulatot sikerült kialakítani.

A közösségi térben jellemzően meleg színek, a barna és a bézs különböző árnyalatai, illetve természetes anyagok, mint a fa, a márvány illetve a bőr tökéletes elegyet alkot. Itt egyszerre kapott helyet a nappali, a konyha és az étkező is, ám a bútorok elrendezésével ezek funkcióikban elkülönülnek egymástól.

A lakás elhelyezkedéséből adódóan, és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően csodálatos panoráma nyílik a mindig nyüzsgő városra és a környező hegyekre is. Ezt az élményt csak még teljesebbé teszi a méretes, fedett terasz, amely szervesen kapcsolódik a közösségi zónához.

A privát szféra helyiségeinek színvilága a sötét-világos kontrasztokra épül, melyeket különböző textíliákkal tettek otthonossá. Minden hálószobához külön gardrób és fürdőszoba is tartozik.

A luxus minőségű lakás minden tekintetben kifinomult ízlésről árulkodik, ahol szükség esetén bármikor elbújhatunk a világ elől, és élvezhetjük a család nyugalmát.


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)