Design
Design  »  Enteriőr  »  POS1T1ON – Dürer rendezvényház
Enteriőr

POS1T1ON – Dürer rendezvényház

Design Club
 
2012. március 20.
Elkészült a POS1T1ON design stúdió legújabb munkája, a Dürlin rendezvényházban végzett belsőépítészeti kialakítás koncepciója.
A POS1T1ON a Merlin színház és bárban végzett korábbi munkájuk kapcsán kerültek szóba a Dürer rendezvényház kapcsán. Tekintettel a 1200 nm- es tervezési léptékre, a jelentős gépészeti felújítás költségekre, a koncepciót és a szűkös büdzsé kiosztását leginkább a technológia optimálhatóság, a hang és fénytechnológiai tervezésre fordították. Másik legfontosabb szempont a vegyes használat volt:
A tervezési briefnél kiemelt szempont volt, hogy tág spektrumon értékesíthető terek valósuljanak meg (esküvőktől az elektronikus partykig.) A szempontokat figyelembe véve végül a belsőépítészeti grafika előtérbe helyezése mellett döntöttek. Monokróm, geometrikus felületeket alakítottak ki, amelyek az architeckturához viszonyulnak.


Ezek a falakon, a mennyezeten és a padló felületeken is megjelenik. A grafikát kiegészítik a tájokoztató rendszer nagyméretű piktogramjai is. A tervezők igyekeztek megtartani az épület eredeti karakterét. Ez a szándék tükröződik a homlokzati felújításnál is. Folyamatban van az egyedileg tervezet bútorok gyártása, illetve az épületkomplexum bejárati fogadóépületének és információs rendszerének kivitelezése, amelyek szintén a design koncepció vetületei.

További információ: POS1T1ON

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)