Design
Design  »  Enteriőr  »  Ralph Lauren Home a Villa Bagetelle-ben
Enteriőr

Ralph Lauren Home a Villa Bagetelle-ben

Design Club
 
2012. január 16.
Az időtlen, klasszikus szépség stílusjegyeit, és a luxus minőséget viseli magán a Ralph Lauren Home kollekciója. Magyarországon elsőként a Villa Bagatelle-ben került bemutatásra a híres kollekció a nagyközönség előtt.
Ralph Lauren csak úgy, mint a divatban, a lakberendezés területén is igen jelentőset alkotott. Az egyes lakáskiegészítők, textíliák, vagy bútorok nem csupán tárgyak, vagy dekorációs kellékek. A Ralph Lauren otthon egyfajta életstílus. Egy kötelező színvonal, ami világszerte ugyanazt jelenti. Az amerikai igényességet és kifinomult eleganciát képviseli a márka filozófiája.

'Brook Street' hálószoba kollekció

Ralph Lauren ágynemű a Villa Bagetelle-ben

Ralph Lauren az egyik legbefolyásosabb és innovatívabb üzleti vezéregyéniség a design világában. Ő egy igazi ikon, aki kollekcióival kultúrát teremt az otthonokba. Negyven év alatt sikerült felépítenie egy multi-milliárdokat érő világmárkát. Ápolja és tovább adja az amerikai álmot, ami már világszerte egyfajta életstílussá nőtte ki magát.

'Brook Street' nappali

A prémium kategóriás márka mind minőségében, mind pedig külsejében időtálló. Manapság már a design márkák között vezető szerepet tölt be lakás kiegészítőivel, ruházatával és parfümjeivel. Ez az igazi Ralph Lauren glamour. Ő volt az első amerikai tervező, aki bevezette 1983-ban a széleskörű kollekcióját a divat és a lakásdekoráció világába egyaránt.

'One Fifth' ebédlő

Felismerte, hogy az emberek már nem csak az öltözködésben igényesek, hanem az otthonuk berendezésében is látnak fantáziát. A kollekció része a luxus hálószoba szettek, a fürdőszobai és egyéb lakás kiegészítők, valamint a tapéták, amik tökéletesen illeszkednek a bútorok miliőjéhez.

Ralph Lauren asztali lámpa

A szezonális darabok színükben és mintájukban mindig alkalmazkodnak az adott ünnephez, vagy évszakhoz. Nyáron könnyed, virágmintába borulnak a lakás egyes helyiségei, télen pedig az arany, ezüst, metál bársony kerül előtérbe. Ezek a sötét árnyalatok a luxust és az extravaganciát szolgálják.

'One Fifth' hálószoba

Úgy, mint az újabb irányzatok, úgy a hagyományosabb angol vidéki stílus is felfedezhető a kollekciókban. A természetből merített motívumok és textúrák keverednek a romantikusabb, tengerparti hangulattal.

Ralph Lauren kiegészítők a lakásban

Ezeket általában vízparti nyaralóba ajánlja a tervező, a konzervatívabb, modern, amerikai hagyományokat követő darabok pedig kimondottan urbánus, városi életmódhoz illeszkednek, például egy loftba. A luxus márka lakáskiegészítői már itthon is elérhetőek, a Villa Bagatelle-ban.

Jövő héten szerdától szombatig 20% kedvezménnyel lesznek kaphatók a Ralph Lauren Home ágyneműk a Villa Bagatelle Home Decoration Shop-jában!

Ralph Lauren Home kiegészítők

További képekért kattintson ide!

Forrás:
RALPH LAUREN HOME

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Skagerak kerti bútor
Júniustól a dán Skagerak termékei is elérhetők a Villa Bagatelle Home Decoration Shopban. A Skagerak kollekció kerti bútor és kiegészítők tárháza.
Luxus apartman Torinóban
Purizmus és luxus. Két véglet, melyek együtt nem léteznek. Látszólag. De ne feledjük: az ellentétek vonzzák, sőt, jól kiegészítik egymást.


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)