Design
Design  »  Enteriőr  »  Természet ihlette terek
Enteriőr

Természet ihlette terek

Szép Házak
Az enteriőr kialakításának egyik legfőbb szempontja, hogy harmóniát teremtsen a térben. Ennél a háznál a természet adta a legfőbb inspirációt.
A nyugat lengyelországi Poznanban épült közel 600 négyzetméteres családi ház tökéletes példája a Mood Works belsőépítész stúdió különleges stílusának. Az enteriőr megálmodásakor Karina Snuszka és Dorota Kuc belsőépítészeket a természetes formák, színek és anyagok gazdagsága inspirálta. A végeredmény egy igazán kiegyensúlyozott, modern otthon lett.A nagy gonddal kiválasztott bútorzattól a világításon át egészen a legapróbb részletekig minden az alapvető koncepciót szolgálja, melyet a natúr színpaletta tesz még teljesebbé. A faanyagok, a kőburkolatok valamint a felhasznált textilek egy kellemes, komfortos világot hoztak létre, melyben a természet maga is számtalan módón képviselteti magát, ideértve a közösségi tér falába beépített óriási egzotikus akváriumot is.Az egész házra jellemző fehér falak sok helyen kiegészülnek a bézs és a szürke különböző árnyalataival. Ezt az alapvetően világos színvilágot néhol feketével törik meg, ezzel egy kellemesen kontrasztos enteriőrt alkotva. A közösségi tér egyik lenyűgöző eleme a különleges formavilágú lépcső. A tágas nappali ideális lazításhoz, melynek középpontja a hatalmas, szigetszerű kanapé. Innen az ebédlőn keresztül juthatunk át a válaszfallal elrejtett, mégis vele egy légtérben lévő konyhába.A privát szférában szintén helyet kapott egy kisebb, teraszkapcsolatos nappali, amely már egy kicsit sötétebb színvilágot kapott, a hálóban azonban már visszaveszik az uralmat a földszínek. A fürdőszoba hatalmas ablakának köszönhetően rengeteg természetes fényt kap, amelytől a terasz és a medence szinte beköltözik az enteriőrbe, így téve még tágasabbá a teret. Itt a szaniterek mellett a burkolat is fehér színt kapott, ezzel kiemelve a padlótól a plafonig érő márvánnyal burkolt falrészt.
Ebben a házban minden apró részlet tökéletes összhangban egyesül a térben, a szín- és formavilág pedig pont olyan nyugalmat sugároz, amelyre a megrendelő család vágyott.

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)