Design
Design  »  Enteriőr  »  Tóparti menedék
Enteriőr

Tóparti menedék

Szép Házak
A Balaton partján fekvő fullpanorámás nyaraló igazi kis rejtekhely a hétköznapok gondjai elől. A víz közelsége a felhasznált színeken és anyagokon is visszaköszön, így bent is érezhető a természet nyújtotta harmónia.
A nyaralóba lépve csodás panoráma tárul elénk, hiszen a nappaliból egyenesen a tóra nyílik kilátás. Ez a nagy helyiség a lakás központja, hiszen a konyhával, étkezővel összenyitott nappali közösségi térként is szolgál. A nagyméretű ablaknak köszönhetően nem csak a Balaton közeli látképe érkezik a lakásba, hanem rengeteg fény is. A természetes hatást tovább fokozzák a világos színű bútorok és a faburkolat.


A sötét-világos kontrasztot azonban megtörik a kékes-zöldes árnyalatokban játszó lakáskiegészítők és a különleges, fodrozódó vízfelületre emlékeztető tapéta. A kanapé előtti lerakóasztal pedig ékes példája a praktikus és szép megoldásoknak, hiszen egymás alá tolható arra az esetre, ha nincs szükségünk nagyobb pakolófelületre, viszont ha vendégek érkeznek, külön-külön is tudjuk őket hasznosítani.


A konyha nem szeparálódik el élesen a nappalitól és az ebédlőtől, a három fallal körülvett tér mégis egy külön kis szigetet alkot. A bútor tükröződő, fényes felülete és a faburkolat meleg árnyalata összhangban kapcsolódik, a pulton tárolt fűszernövények pedig még tovább fokozzák a természetes hatást.


A szülői hálóban található tapétán itt is visszaköszön a vízparti hangulat, a balatoni növényvilág. A kissé sötét tónusú anyag azonban nem teszi rideggé a szobát, hiszen az ablakon keresztül rengeteg fény áramlik be.


Ezzel szemben a közös használatú fürdőbe kevés természetes fény jut, így ezt világos burkolattal és nagy, tükröződő felületekkel küszöbölték ki. Az üveg zuhanykabin használata pedig nagyon praktikus, hiszen optikailag nem csökkenti az egyébként sem túl nagy teret.


A gyerekszoba a szülői hálóhoz hasonlóan nagyon világos, a kékes árnyalatok dominálnak, igazi fiús birodalom. A falra felszerelt különböző színű és méretű elemek pedig zárt szekrényként és polcként is funkcionálnak.


Ebben a nyaralóban valóban minden adott a teljes kikapcsolódáshoz. A Balatoni táj egész évben csodás látványt nyújt, valamint a belső terek berendezése is a zavartalan pihenést szolgálja. 


Kérjen ajánlatot belsőépítészeti tervezésre, lakberendezésre és komplett berendezésre a Zenit Home belsőépítész és lakberendező csapatától:

ZENIT HOME

1054 Budapest, V., Báthory u. 6. 
Tel.: +36 30 242 2560, +36 1 798 7001
E-mail: info@zenithome.hu
www.zenithome.hu


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)