Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
A legtöbb építtető gondolkodás nélkül rávágja, hogy feszített víztükrű medencét szeretne, mert nem is ismeri a két alapvető megoldás jellemzőit. »
A Zenit Home teljes körű szolgáltatást nyújt az építészeti- és belsőépítészeti tervezéstől a kivitelezésen át az otthon komplett berendezésééig. »
FAKRO 2022 tavaszi tetőablak akció. Garantált pénzvisszatérítés ablakonként, -15.000 Ft »
Ötcsillagos életérzés a tetőtől a tányérig »
A mai modern fűtési rendszerekkel együtt nő a nyílászárók energiahatákonysága is. »
Mi is az az outdoor-otthon? Megéri ebben gondolkodni? Kültéri életterek tervezése az Archishade szakértőivel. »
Az új Internorm-ablak keskeny és síkban futó keretével, illetve legmagasabb fokú biztonságával tűnik ki az eddigi műanyag ablakok közül. »
A homlokzat „kórokozói” a gombák és algák, melyek idő előtt elcsúfítják a felületet. Erre a problémára kínál megoldást a Baumit StarTop homlokzati vékonyvakolat. »
A globális üvegházcsökkentéshez hozzájárulhatunk otthonunkban kialakított hőszigetelő üvegek segítségével. »
Az Internorm 2018 nyarán költözött a Tópark ingatlankomplexumba az új, Biatorbágyi bemutatótermébe. »
A német Zack fürdőszobai kiegészítők rozsdamentes acélból készülnek fényes és matt szálcsiszolt kivitelben. Megvásárolhatók a Zenit Home üzletében. »
Megváltozott életterek és funkciók »
PVC, linóleum, vinyl, SPC. Mindegyikről tudunk egy keveset, de nem eleget, pedig a különbség közöttük nagyon is nyilvánvaló, sőt tapintható. »
Akciós Fakro tetőtéri ablakok vásárlása esetén most ablakonként 15 000 ft-ot visszaigényelhet 20 napon belül az akár 3 millió ft-os állami támogatás mellett. »
A BMI Bramac új, csúcskategóriás betoncserepeire kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemző extrém UV-terhelés esetén is. »
Extra vékony, halk AirLeaf, Filomuro és Filoterra fan-coilok jelentek meg az észak-olaszországi INNOVA gyár fejlesztőinek köszönhetően. »
Beltéri ajtók széles választéka megtekinthető a Zenit Home bemutatótermében, ahol minták alapján az ideális beltéri ajtók és kilincsek kiválaszthatók. »
A BMI Bramac 2019-es újdonságainak fontos iránya, hogy a standard tetőcserepek is megkapják korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékeknél használt technológiákat, mint a Protector felületet. »
Az Internorm SOLAR+ üvegű ablakai kitűnő hőszigetelő és hangszigetelő képességűek, valamint rendkívül esztétikusak. »
A fürdőszoba tervezés több mint fejben tervezgetett álmodozás. Mutatunk egy remek fürdőszoba tervezőt, amellyel akár egy nyugodt estén elindulhatsz a fürdőd megvalósításának izgalmas útján. »