Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
A jó minőségű termék ugyan már fél siker, de abból csak hozzáértő szakember kezei között lesz jó minőségű végeredmény.  »
Ítéletidő: orkán erejű szél, özönvízszerű eső. Íme, 5 extrém próba, amit egy jó tető biztonságosan átvészel.  »
Kevesen tudják, hogy télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja?  »
Egy kiváló minőségű, modern hőszivattyúval a hagyományos fűtési rendszer is egyszerűen juthat hozzá a környezetbarát és olcsó energiához. »
A modern építészet letisztult vonalvezetéséhez, szögletes formáihoz gyakran alkalmazott építőelem a modern szálcement síkpala. »
A Creaton Balance és Rapido mega méretű kerámia tetőcserepek már csak méretük miatt is gazdaságosak. Nézzük a további előnyöket!  »
Nézzük, miért érdemes a modern síkpalát használni a kedvező költségeken és az esztétikán túl. »
Az egyedi kialakítást lehetővé tevő Eternit síkpalát a szakemberek előszeretettel használják akár homlokzatburkolatként is. »
PVC, linóleum, vinyl. Mindegyikről tudunk egy keveset, de nem eleget, pedig a különbség közöttük nagyon is nyilvánvaló, sőt tapintható. »
Külső és belső árnyékolói, valamint nyílászárói segítségével sokat spórolhat, ha jó minőségű szerkezeteket használ. »
A Hörmann új rendszerével okos eszközeink távirányítóvá válhatnak »
Felmérések szerint az építtetők, a kivitelezés minőségétől, és a garanciális problémák kezelésének nehézségeitől tartanak elsősorban. »
Az alábbiakban abban adunk segítséget, mely szempontokra kell odafigyelnie, ha valóban energiahatékony házat szeretne építeni. »
A megfelelő tetőzet jelentősen csökkentheti otthonunk biztonsági kockázatát és energia költségeit. »
A tégla nemcsak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból is kulcsfontosságú építőanyag. »
A Diamant tető anyagának tartóssága szükségtelenné teszi a tetőfelújítást akár több generáción át. »
Hogyan igazodjunk el a tetőgyártók tengerében? Olvassa el 5 tippünket, hogy 10-20 év múlva is úgy érezze, jó cserét csinált! »
Az épületet a külső behatásoktól, a környezeti hatásoktól elsődlegesen védő tető alszerkezete a tető tartósságának egyik kulcsa! »
A német Sto a beltéri falfestékek, dekoratív felületképző anyagok és padlóbevonati rendszerek széles választékát kínálja. »
Redőnyök többféle anyagból készülhetnek, de a fa kiváló tulajdonságaival és jó hőszigetelési képességével az egyik legjobb.  »