Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
Az ajtólap és az élfólia közötti vékony rés szennyeződése és annak takarítása sok bosszúságot okozhat, ezért is szükség lehet a kerekített ajtóélre. »
A beltéri ajtók megrendelésénél nem árt tudni, hogy mit jelent, hogy egy ajtó jobbos vagy balos. Az ajtók nyitásirányát számos szempont befolyásolja. »
A kilincs kiválasztásakor nemcsak annak stílusáról, hanem színéről, felületéről és formájáról is döntenünk kell. »
A Lindab átfogó eredetiség ellenőrző és -vizsgáló programot működtet a visszaélések kiküszöbölése érdekében. »
A beltéri ajtó vásárlása során az ajtó, a kilincsek, esetleg az extra kivitelű pántok mellett a kiszállítás és beszerelés költségével is számolni kell. »
A Mediterrán Magyarország Kft. a felületkezelés egy új generációját vezette be Resistor márkanéven, egy ellenálló, kemény felület kifejlesztésével. »
A Mapei által általános használatra kifejlesztett Mapesil Z és a Mapesil Z Plus szilikonok kiváló minőségű hézagkitöltő- és tömítőanyagok. »
Itt kezdődik és végződik a napunk, ha pedig fürdőszobánkat igazán kellemes hellyé tudjuk varázsolni, napközben is sokkal szívesebben tartózkodunk bent. Tegyük nyugalmas szigetté! »
A kerámia burkolatok műszaki tulajdonságai fontosak, mert a lapoknak komoly fizikai és kémiai igénybevételt kell elviselniük. »
A burkolatragasztók között jelentős lehet a különbség, függően attól, mit rögzítünk mire, mikor és hol. »
A beltéri ajtók esetében az egyik legrégebbi és leggyakoribb vevőpanasz, hogy nem csukódik az ajtó, mert elgörbült. Nézzük meg, mi is ennek az oka! »
Már a beltéri ajtó megrendelésekor fontos ismerni a végleges falvastagságokat, hogy elkerüljük a beépítés során a meglepetéseket. »
Ha komplikált a kapuhoz vezetni az elektromos áramot, a SEA napelemes panelszett segítségével folyamatosan üzemben tartható a kapumozgató berendezés. »
Hiába választunk kiváló minőségű és esztétikus ajtót, ha annak beszerelését, beépítését nem megfelelő szakemberre vagy cégre bízzuk. »
A beltéri ajtók speciális típusai a hanggátló ajtó, beltéri biztonsági ajtó, nedvestéri ajtó vagy a sugárzás elleni védelmet biztosító ajtó. »
A lépcső segítségével létrehozott szintváltozás mozgalmassá teszi a teret, tervezése azonban komoly feladat tulajdonosnak és építésznek egyaránt. »
A Mapelastic AquaDefense a Mapei új, felhasználásra kész, gyors száradású, egykomponensű vízszigetelése, amely kül‐ és beltérben egyaránt alkalmazható. »
A porcelán hatású üvegmozaik szinte bármilyen formájú felület esztétikus burkolására alkalmas. Padlóra és falra egyaránt ragasztható. »
A külcsín és a belbecs ellentmondásait a betonnál áthidalni nem egyszerű, bár megfelelő szakértelemmel és gondossággal nem lehetetlen. »
A különböző fafajtákból készült padlóburkolatok más-más esztétikai megjelenést kölcsönöznek környezetüknek.  »