Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
A burkolat tetszetőssége, hosszú élettartama egyrészt az előkészítéstől, másrészt a technológia betartásától és az alkalmazási feltételektől függ. »
Az esztrich kifejezést többen használják, mint ahányan a valódi jelentésével tisztában vannak. Nem minden aljzatbeton vagy felületkiegyenlítő réteg esztrich. »
A melegburkolatok típusai közül a hajópadló, a svédpadló, a parketta és a szalagparketta főbb jellemzőit mutatjuk be. »
Különféle síkbeli megoldások alkalmazhatók az úszómedencék éjszakai vagy használat utáni letakarására, azaz a medencetakarásra. »
A helyszínen épített betonmedencék után az előre gyártott, polipropilén műanyag medencék a legelterjedtebbek hazánkban, de a kerámiakompozit medencék is terjednek. »
Miután kiválasztottuk a medence méretét és alakját, mérlegelni kell a beltéri vagy kültéri medence kialakításának szempontjait. »
A feszített víztükrű kerti medencék ideális, könnyen kezelhető, kézi vagy automatikus működtetésű medencetakarója egyedi méretben rendelhető. »
A kerámia kompozit Compass Pools úszómedencékben a terápiás hatású uszodavíz-kezelő rendszernek köszönhetően lágy, enyhén sós a víz. »
A Fenstherm Elegant és Diamond 7 műanyag nyílászáró termékcsalád és a Fenstherm Prémium-termékek már alumínium-borítással is rendelhetők. »
A Bramac új termékét, a Tectura tetőcserepet az egyszerű, de elegáns minőségi termékek iránti építészeti igény hívta életre.  »
Sokan azért nem vásárolják az új és kiváló burkolóanyagokat, mert nem ismernek jó kivitelezőt. Az óvatosság sok esetben indokolt. »
Beltéri burkolat  |  Parafa burkolat
A parafa padló a hagyományos parkettával összehasonlítva nem csak a gyors és tiszta kivitelezés miatt versenyképes. »
Sokszor megtörténik, hogy drága, látványos, minőségi burkolóanyagok mennek tönkre a nem megfelelő aljzatkialakítás miatt. »
A fóliabélésű fémmedencék a fejlett országokban mára már a magánmedencék területén meghatározóvá váltak. »
Bemutatjuk a medencék leggyakoribb szerkezeti megoldásait és típusait a csempe burkolatú monolit vasbeton medencétől a fóliaburkolatú medencéig. »
A medence kialakítása előtt mindenekelőtt mérlegelnünk kell, hogy mekkora és milyen alakú medencét szeretnénk építeni. »
Az Evit-kollekció az olasz piacon jelenleg fellelhető mozaikok legteljesebb válogatása. Burkoláshoz, padlóra és falra egyaránt alkalmazható. »
A beton tetőcserepek gyártásában piacvezető Bramac Kft. 2008-ban vezette be a Bramac Naptető néven ismert, kiváló minőségű napkollektorait.  »
A Geberit által fejlesztett ún. dusch WC-k tovább bővített termékcsaládja Geberit AquaClean néven került forgalomba. »
A fürdőszoba életünk fontos helyszíne, amelynek összképét jelentősen meghatározza a padlózat és a falak burkolata. »