Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
A Dulux EasyCare hidrofób technológiájának köszönhetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek és megóvja a bevonatot a foltoktól. »
A kőburkolatok kínálata évről-évre egyre szélesebb, legyen szó a színek egyre bővülő skálájáról, vagy a formák sokféleségéről. A felhasználásuknak pedig szinte már csak a képzeletünk szabhat határt.
 »
A Dulux gyártója ebben az évben is összehívta a dizájniparból ismert szakértőit, hogy közösen megtervezzék a legújabb színpalettákat, trendeket és az év színét, amely idén az Okker arany árnyalatban testesül meg. »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos hetedik részét a Szép Házak magazin februári lapszámban! »
Fugakalkulator néven új weblapot indított a Baumit, ahol bárki kiszámolhatja, burkolata anyagigényét. »
5+1 tipp álmai fürdőszobához, mellyel meg is nyerheti azt! Összegyűjtöttük Önnek, hogy mire érdemes különösen figyelnie.
 »
Click lemezekkel fedték Györben a LEIER Üzletházat »
A hatékony szigetelés fontos költségkímélő tényező. »
Nincs az a stílus, trend, ízlés, amelyhez a természet adta anyagok ne tudnának alkalmazkodni és ne hoznák ki az adott irányzatból a legtöbbet. »
A tetőfelújítás nem tartozik a csupán egy-két évre tervezett beruházások közé, ezért érdemes körültekintően átgondolni a lehetőségeket.  »
A cserepek esetében a formának számos fontos és hasznos funkciója van, a színek kérdése viszont ízlés dolga. A CREATON kerámia tetőcserepek mind a funkcionális mind az esztétikai elvárásokat teljesítik. »
2015 őszén lezárult a Wienerberger e4 energiahatékony téglaház építése Budapesten. Az építtető család nagy örömmel költözött be új otthonába, ahol azóta is nagyon jól érzik magukat. »
A boltokból hamarosan kifogynak a hagyományos jellegű gázkazánok, és utána már csak drágább kondenzációs gázkazánokat helyezhetnek üzembe. A csere drága mulatság lesz, de lakástakarékból megtakarításból is finanszírozható lesz. »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos hatodik részét a Szép Házak magazin decemberi lapszámban! »
Lezárultak Magyarország első energia hatékony e4 téglaházának építési munkálatai. »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos ötödik részét a most megjelent októberi lapszámban! »
Magyarországon mind a szakemberek, mind a magánvásárlók szívesen használják a természetes alapanyagú építőanyagokat. »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos negyedik részét a most megjelent augusztusi lapszámban!  »
A fürdőszoba falán, a fúgán, vagy a mennyezeten megjelenő, ártalmatlannak tűnő szürke foltok veszélyesebbek mint gondolnánk. »
A Creaton Jótető programja hosszú távon biztosabb tetőmegoldást kínál a kerámia tetőcserép mellé, garanciával és jótállással. Az alig fél éve indult új szolgáltatást igénybe vevő több mint 100 megrendelőnek. »