Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
Beltéri burkolat  |  Padlószőnyeg
A szőnyegpadló vagy padlószőnyeg ma már a parketta és a parafa méltó párja. Meleg hatású, jó hő- és hangszigetelő, tompítja a lépészajt. »
A VELUX a tetőtéri ablakainak dekorálására mostantól az elegánsabb vonalvezetésű, slim árnyékolócsaládot kínálja a tetőtéri ablak tulajdonosoknak. »
A Geberit Monolith új szerelőmodul integrált WC-tartályával elegánsan lehet csatlakozni a meglévő víz- és lefolyócsövekhez anélkül, hogy azokat át kellene alakítani. »
Az öreg, néha száz évet is megélt palatetők javításának vagy cseréjének egyre sürgetőbb igénye új problémákat vet fel. »
A Sadolin Superdec vizes bázisú, selyemfényű, fedőhatású bevonatot adó olyan fafesték, amely kül- és beltérre, puha és keményfára egyaránt használható.  »
A Hörmann utólag is felszerelhető biztonsági megoldásokat is kínál, amelyekkel a garázskapu-balesetek könnyen kivédhetők. »
A kerámiaburkolatoknál az esztétikai tényezők mellett a méretpontosságot, a színeltérések és a kopásállóságot is fontos figyelembe venni. »