Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
Álmaink házának megépítésekor, vagy éppen meglévő otthonunk külső felújításakor szeretnénk szép, esztétikus tetővel ékesíteni az épületet.  »
Néhány éve még nem gondoltuk, hogy háztartásunk mekkora része válik automatizálhatóvá. Kényelmes otthon, összehangolt rendszerekkel! »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben. »
Budapesten, a Váci úton nyitotta meg 20. és egyben legnagyobb magyarországi áruházát a Praktiker. A cég további üzletek nyitását tervezi a közeljövőben. »
Egy tetőtéri otthon tervezése során alapvető követelmény az egészséges és komfortos körülmények, a természetes fény és friss levegő biztosítása.  »
Az egyes épületrészek kiemelésére nemrég megjelentek a különféle üveg-, fém- vagy műanyag homlokzatburkoló anyagok is. Ezek kiegészítésére vagy helyettesítésére kínál kreatív vakolatot és technológiát a Baumit. »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost is talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben. »
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. magyar tulajdonú, családi vállalkozás mára komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. »
A Roto most nemcsak magyarázza, de meg is mutatja, hogyan beszél önmagáért a német minőség.  »
Az azbesztet tartalmazó építőanyagok bontása költséges dolog lehet. »
Ez a nyár is bővelkedik viharokban, amik nem kímélik a háztetőinket sem, emiatt gyakoriak a súlyos beázások is. Íme néhány tipp a Terrán Tető jóvoltából. »
Megérkezett az LG rendkívül költséghatékony fűtési és hűtési megoldása. Nincs már szükség külön fűtési rendszerre és légkondicionálóra, így olcsóbb a kiépítés és az üzemeltetés is. »
Az Ariston Thermo kondenzációs kazánjaihoz tartozó mobil applikációjával egy igen újszerű és energiatakrékos megoldást kínál. »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben. »
A új Dulux Visualizer szobakifestő alkalmazása segítségével élőben megjeleníthetjük a különböző színárnyalatokat a szobánk falán. »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost is talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben.
 »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos nyolcadik részét a Szép Házak magazin áprilisi lapszámban! »
Bár Magyarországon a gázfűtés dominál, a családi otthon melege iránti vágy, továbbá gazdaságossága okán is úgy tűnik, reneszánszát éli a fával való fűtés. »
Megérkeztek az új, rozsdamentes acélból készült kiváló minőségű Zack fürdőszobai kiegészítők a Zenit Home üzletébe! »
A dráguló energiaköltségek mellett manapság sokan csak azért kezdenek felújításba, hogy ebből hosszú távon lefaragjanak és ne az utcát fűtsék, pedig már a tetőablakok cseréje is sokat javíthat a helyzeten.  »