Építkezés / felújítás
FAKRO 2022 tavaszi tetőablak akció!
FAKRO 2022 tavaszi tetőablak akció. Garantált pénzvisszatérítés ablakonként, -15.000 Ft  »
Megváltozott életterek és funkciók »
tippek, tanácsok
A mai modern fűtési rendszerekkel együtt nő a nyílászárók energiahatákonysága is. »
A globális üvegházcsökkentéshez hozzájárulhatunk otthonunkban kialakított hőszigetelő üvegek segítségével. »
Az Internorm 2018 nyarán költözött a Tópark ingatlankomplexumba az új, Biatorbágyi bemutatótermébe. »
A Roto most nemcsak magyarázza, de meg is mutatja, hogyan beszél önmagáért a német minőség.  »
A tetősíkablakok beépítesekor a tetőszerkezethez való vízzáró csatlakoztatáson túl a megfelelő hőszigetelést is biztosítani kell. »
Az Internorm kiváló hőszigetelő-képességű, speciális bevonatú, 3 rétegű üveggel ellátott ablakai a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítik.  »
A külső környezettel való közvetlen kapcsolat kialakításának egyik módja az erkélyajtó. Érdemes odafigyelni a kiválasztásánál. »
A Fenstherm Elegant és Diamond 7 műanyag nyílászáró termékcsalád és a Fenstherm Prémium-termékek már alumínium-borítással is rendelhetők. »
Akciós Fakro tetőtéri ablakok vásárlása esetén most ablakonként 15 000 ft-ot visszaigényelhet 20 napon belül az akár 3 millió ft-os állami támogatás mellett. »
Az új Internorm-ablak keskeny és síkban futó keretével, illetve legmagasabb fokú biztonságával tűnik ki az eddigi műanyag ablakok közül. »
Az Internorm SOLAR+ üvegű ablakai kitűnő hőszigetelő és hangszigetelő képességűek, valamint rendkívül esztétikusak. »
Egy tetőtéri otthon tervezése során alapvető követelmény az egészséges és komfortos körülmények, a természetes fény és friss levegő biztosítása.  »
A dráguló energiaköltségek mellett manapság sokan csak azért kezdenek felújításba, hogy ebből hosszú távon lefaragjanak és ne az utcát fűtsék, pedig már a tetőablakok cseréje is sokat javíthat a helyzeten.  »
Az Internorm tavaszi akciójában a 3-rétegű SOLAR+ üvegezést 2 réteg áráért kínálja, az alumínium borítást pedig ajándékba adja. »
A modern építkezés és felújítás nagy hangsúlyt fektet a nyitott terek és a nagyméretű üvegfelületek kialakítására.  »
Az ablakok elhelyezése, méreteik, arányuk az egész épület tömbjében, a színük és osztásuk mind fontos építészeti szempontok. »