Építkezés / felújítás
Outdoor-otthonok modern árnyékoló és pergola megoldásai
Mi is az az outdoor-otthon? Megéri ebben gondolkodni? Kültéri életterek tervezése az Archishade szakértőivel.  »
Néhány éve még nem gondoltuk, hogy háztartásunk mekkora része válik automatizálhatóvá. Kényelmes otthon, összehangolt rendszerekkel! »
Külső és belső árnyékolói, valamint nyílászárói segítségével sokat spórolhat, ha jó minőségű szerkezeteket használ. »
Egy jól megválasztott árnyékoló a kényelmi funkciók mellett nagyban növelheti otthonunk biztonságát. »
Az árnyékolók automatizálása nemcsak kényelmet, hanem a jelenlét szimuláció programmal a nyaralás ideje alatt biztonságot is nyújt. »
Redőny
Egy lakás vagy ház építésénél, felújításánál sokszor nem gondolunk az első lépésnél a megfelelő árnyékolástechnikai berendezésre. »
Redőny
Mire kell ügyelni az alu redőny beszerelésekor? Mit és hogyan kell megtervezni, a szerelési munkák előtt? Fontos tudnivalók az alu redőnyök szereléséről. »
Redőny
Az alu redőny fontos árnyékolási, biztonsági, sőt, szigetelési funkciót lát el. Ahhoz, hogy ez sokáig működjön, fontos a megfelelő karbantartás. »
A VELUX a tetőtéri ablakainak dekorálására mostantól az elegánsabb vonalvezetésű, slim árnyékolócsaládot kínálja a tetőtéri ablak tulajdonosoknak. »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos negyedik részét a most megjelent augusztusi lapszámban!  »
Redőnyök többféle anyagból készülhetnek, de a fa kiváló tulajdonságaival és jó hőszigetelési képességével az egyik legjobb.  »
A nagyméretű ablakok hatalmas felületet jelentenek egy lakásban. Az ilyen óriás függönyök mozgatása azonban kényes kérdés. »
Redőny
Hogyan maradhat hűvös a lakásunk nyáron is? Optimális körülményeket legkönnyebben automatizált árnyékolókkal teremthetünk. »
Redőny
Végiggondolva, hogy redőnyünk milyen elvárásoknak kell, hogy megfeleljen, láthatjuk, hogy kiválasztása nem egyszerű dolog. Miért előnyös az alu redőny? »
Redőny
Ha otthonunk árnyékolását alu redőnnyel oldjuk meg, érdemes végiggondolni, hogy ehhez milyen hasznos és nélkülözhetetlen kiegészítőket válasszunk. »
Redőny
Redőnyünkkel szemben alapvető elvárás, hogy a hibátlan és kényelmes működésen túl, megóvja otthonunkat a hívatlan látogatóktól. »