Építkezés / felújítás
Burkolási segédanyagok
5 tipp a teraszburkolat kialakításához
A minőségi teraszburkolat kialakításához számos tényezőt kell figyelembe venni és megfelelő termékeket választani. Ehhez adunk tanácsokat.  »
Fugakalkulator néven új weblapot indított a Baumit, ahol bárki kiszámolhatja, burkolata anyagigényét. »
Burkolási segédanyagok
Előfordulhat, hogy a régi padlóburkolatot nem is kell felbontani, mert az megfelelő alapot biztosít az új padlóburkolat lerakásához.  »
Néhány hasznos ötlet, hogyan újulhat meg a parketta gyorsan és tartósan, valamint tippek a felújított parketta szépségének megóvására. »
Laminált padló
Nehéz döntés a laminált padló kiválasztásakor, hogy mihez passzoljon. A bútorzathoz, az uralkodó színekhez, esetleg a kiegészítőkhöz, a világításhoz? »
Laminált padló
Aki egy kicsit jártas a burkolásban, annak nem jelent nagy gondot a laminált padló fektetése. Azonban néhány dologra még így is ügyelni kell. »
Laminált padló
Felújításkor előfordulhat, hogy a régi padlóburkolat felszedésére nincs lehetőség. Ekkor érdemes a laminált padlót a régi burkolatra fektetni. »
Laminált padló
Mielőtt döntést hozunk a laminált padlóval kapcsolatban, legyünk tisztában azzal is, hogy hova, milyen felületre, milyen helyiségekbe lehet fektetni. »
Burkolási segédanyagok
Mindenki álma az a felújítás, ami egyetlen szempillantás alatt kész. Ha az nem is garantálható, de a 24 órát ígérő mesterembernek hihetünk. »
Egyedi és különleges lakberendezési megoldások falpanelekkel. Tanácsok arról, hogyan burkoljuk a lakás falait? »
A fürdőszoba falán, a fugán vagy a mennyezeten megjelenő, ártalmatlannak tűnő kis fekete vagy szürke foltok veszélyesebbek, mint gondolnánk. »
Burkolási segédanyagok
Számos kérdés merülhet fel a mozaik burkolatok kivitelezésénél. Hova, milyet érdemes használni, és milyen segédanyagokkal burkoljunk. »
A kőburkolatoknál fontos az aljzat előkészítése, valamint a burkolatragasztó és a színben hozzá illő, megfelelő típusú fuga kiválasztása. »
Laminált padló
A laminált padlók esetében tartja magát az ár-minőség elve, így a laminált padló ára alapján biztosak lehetünk a minőségben. »
Laminált padló
A laminált padló és szalagparketta közötti különbséggel azoknak kell tisztában lenniük, akik építéskor, felújításkor e két burkolat közül választanak. »
Laminált padló
Akár magunk fektetjük a padlót, akár szakemberre bízzuk, el kell döntenünk, hogy milyen irányban fektessük. Íme, néhány praktikus szempont. »
Laminált padló
Ha szeretnénk a laminált padló minőségét évekig megőrizni, a rendeltetésszerű használat mellett a megfelelő ápolásra is szükség van. »
Laminált padló
Ha a lakásépítés vagy felújítás során elérkezett a laminált padló kiválasztásának ideje, jó tudni, hogy mi alapján keressük meg az ideális modellt.  »
Laminált padló
Nem mindenkinek nyilvánvaló az a tény, hogy a laminált padlók minősége között óriási különbségek lehetnek, és vannak igazán kiválóak is közöttük. »
Burkolási segédanyagok
Amikor flexibilis vagy kültéri csemperagasztót keresünk az üzletek polcain, az anyagok és az elnevezések széles választékával találkozhatunk. »
Burkolási segédanyagok
A válság alaposan megtépázta az építőipar piacát és néhány szereplőt leszámítva a vállalkozások zöme veszteséget könyvelhetett el. Nem így a Mapei. »