Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Biztonságos Hörmann garázskapuk

Biztonságos Hörmann garázskapuk

Promóció
A Hörmann utólag is felszerelhető biztonsági megoldásokat is kínál, amelyekkel a garázskapu-balesetek könnyen kivédhetők.
A fénysorompó megállítja a kapu nyitását vagy zárását, így megakadályozza, hogy a kapu alatt lévő ember vagy tárgy megsérüljön. A vezérlőoszlopokat szabadon elhelyezhetjük a kapu közelében. A fénysorompó használatával elkerülhetjük, hogy nyitva maradjon a kapu. Az utánzáró mechanizmus ugyanis bizonyos idő után magától visszazárja a kaput, ha nem érzékel mozgást.

Fénysorompó a Hörmann garázskapuknál

Egy másik fontos biztonsági elem a figyelmeztető lámpa elhelyezése a kerti kapukon, amely azonnal villogni kezd, ha a kertkapu működésbe lép. Különösen fontos ez azoknál a kapubeállóknál, amelyeket járda választ el az úttesttől. A villogó lámpa jól látható sötétben is, így ezzel is csökkenthetjük a balesetek előfordulásának esélyét.

Fénysorompó a Hörmann garázskapuknál


Kérjen ajánlatot Hörmann

garázskapukra és bejárati ajtókra:


Tel.: +36 (30) 242-2560
E-mail: centrum@szephazak.hu


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Garázskapuk betörésvédelme
Biztonsági szempontból az utcáról nyíló garázskapuk a ház legvédtelenebb pontjai. Hogyan előzhetjük meg értékeink eltulajdonítását, megrongálását?
Balesetek megelőzése garázskapuknál
Bizonyára hallottunk már olyan, sokkoló történeteket, hogy egy garázskapu balesetet okozott. A megfelelő garázskapuval megelőzhetők a balesetek.
A biztonságos garázskapu
A garázskapuval szemben fontos elvárás, hogy az értékeinket óvja az illetéktelenek behatolásaitól. Mikor tekinthetjük biztonságosnak a garázskaput?