Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Egyediség a fürdőszobában

Egyediség a fürdőszobában

Promóció
Az idei év újdonsága, az egyedi igények szerint kialakítható fürdőszobai tér megalkotása az Axor számára a Bouroullec fivérek stúdiójából. Egyedi jelleget adhatunk otthonunk legintimebb helyiségének, mely egyszerre komfortos, mégis esztétikus kontextust tud teremteni a lakásban.
Az Axor Bouroullec fürdőszoba lényege a mosdó területén teljesedik ki. A mosdópult szintjéről különböző magasságokból emelkednek ki polcok, amelyek úgy rendeződnek el, mint a teraszok egy tó körül, melynek felülete harmonikusan olvad bele a környezetébe. Maguk a designerek, Ronan és Erwan Bouroullec, soha nem csupán a designnal törődnek, hanem mindig valamilyen további hasznos funkcióval látják el a termékeket. Azzal, hogy a felhasználó szabadon dönt a kifolyó, a kezelői elemek és a tárhelyek optimális kombinációjáról, ezáltal saját elképzeléseit valósíthatja meg.


A fürdőszobai kollekció mottóját, „Feel Free to Compose“, az Axor Bouroullec visszatérő
designjellemzőkkel és kiválasztási lehetőségekkel a fürdőszoba minden területén megvalósítja. Ronan és Erwan Bouroullec az egyén számára meghagyják azt a szabadságot, hogy dizájntárgyaikat hogyan használják. Ezzel a szemlélettel alkalmazzák a mai kor szellemét – miszerint napjainkban saját vágyainknak megfelelően kívánunk élni. Ez egy olyan kollekció, melynek keretei nem szorulnak szigorú szabályok közé. A több mint 70 fürdőszobai termék – a csaptelepektől, kiegészítőktől és mosdótálaktól a fürdőkádig – teljes szabadságot biztosít az egyéni igények szerinti alkalmazáshoz.


Az Axor Bouroullec szemmel láthatóan igényes. Lágy formák, sarkok nélkül az élek egymásba olvadnak, ezek mind vonzzák a tekintetet, és érintésre ösztönöznek. Az organikus, elegáns dizájn nem győzhető le sohasem. Az elemek egy tökéletes egységet formálnak – kezdve a csaptelepektől, polcoktól egészen a tükrökig.

Forrás: Hansgrohe


További információ: Hansgrohe

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK