Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
A homlokzat „kórokozói” a gombák és algák, melyek idő előtt elcsúfítják a felületet. Erre a problémára kínál megoldást a Baumit StarTop homlokzati vékonyvakolat. »
A Dulux EasyCare hidrofób technológiájának köszönhetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek és megóvja a bevonatot a foltoktól. »
A német Sto a beltéri falfestékek, dekoratív felületképző anyagok és padlóbevonati rendszerek széles választékát kínálja. »
Kedvenc színeinket bizonyára otthonunk falain is szívesen látjuk, így a falfesték szín kiválasztása egyszerű dolognak tűnik. Látszólag. »
Ismerős, amikor festés után nem győzünk szellőztetni, hogy minél előbb szabaduljunk a kellemetlen illatoktól? Speciális festékkel ez elkerülhető. »
Ha úgy döntünk, hogy magunk állunk neki a falfestésnek és tökéletes eredményt szeretnénk, a következő dolgokra legyünk figyelemmel. »
A szürke kiment a divatból. A komorság ideje lejárt. Itt az ideje, hogy színt viszünk az életünkbe, egyúttal az otthonunkba. »
Falat dekorálni sokféleképpen lehet, ám ha valaki úgy gondolja, hogy festékkel lát neki a munkának, nem árt tisztában lenni néhány szabállyal. »
Falfestés után elkerülhetetlen, hogy az újonnan kezelt felületek egy ideig sajátos illatot árasztanak. Ez pedig egészségünkre negatív hatással lehet. »
A Sadolin Superdec vizes bázisú, selyemfényű, fedőhatású bevonatot adó olyan fafesték, amely kül- és beltérre, puha és keményfára egyaránt használható.  »
A új Dulux Visualizer szobakifestő alkalmazása segítségével élőben megjeleníthetjük a különböző színárnyalatokat a szobánk falán. »
A Dulux gyártója ebben az évben is összehívta a dizájniparból ismert szakértőit, hogy közösen megtervezzék a legújabb színpalettákat, trendeket és az év színét, amely idén az Okker arany árnyalatban testesül meg. »
Igen, ez a három dolog ebben a sorrendben pontosan és látványosan működik, ha úgy döntünk, hogy ideje új arculatot adni otthonunknak. »
Lakásunk falainak festésekor a legnagyobb kihívást a megfelelő szín megfelelő tónusának kikísérletezése jelenti. Hogyan találjuk el az ideális falszínt? »
A falfestés előtti munka a szépen festett falak záloga. Gyakran több időt igényel, mint maga a falfestés, mégsem érdemes megspórolni. »
A felújítási munkák közül a falfestés az, aminek a legtöbben saját kezűleg nekivágnak. Néhány dologra azonban nem árt odafigyelni. »
Egy lakás színvilágának alapját a falak színe jelenti. Ennek kiválasztásával meghatározzuk a többi a színt és egyben közszemlére tesszük ízlésünket. »
A falfestés a megfelelő előkészületek után nem nehéz feladat. Sőt, ha jól választunk falfestéket és eszközöket, egyszerűen elvégezhető. »
A fürdőszoba falán, a fugán vagy a mennyezeten megjelenő, ártalmatlannak tűnő kis fekete vagy szürke foltok veszélyesebbek, mint gondolnánk. »