Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Fürdőszoba felújítás akár 24 óra alatt

Fürdőszoba felújítás akár 24 óra alatt

Promóció
A fürdőszoba felújítás során számos szempontot kell figyelembe vennünk, különösen, ha azt akár 24 órán belül akarjuk megvalósítani. Nemcsak a fürdőszoba felújítást végző szakemberek, hanem a felhasznált anyagok minősége is rendkívül fontos.
A jó burkolónak, festőnek gyakori ismérve, hogy a naptárában nehéz rövid időn belül akárcsak egy szabad hetet is találni, hiszen az építkezők, felújítók egymásnak ajánlják. Gyakran pedig még ennyi idő sem kell, különösen, ha az ajánlott szakember tisztában van azokkal a praktikákkal, illetve korszerű anyagokkal, amelyek a kivitelezési időt csökkentik.

Csak az kezdjen önállóan burkolásba, aki már próbálta korábban és jól sikerült. Minden más esetben, azaz inkább szinte kivétel nélkül, a munkát bízzuk olyan szakemberre, akinek láttuk a munkáját és megbizonyosodtunk arról is, hogy ismeri a megfelelő eredmény eléréséhez szükséges anyagokat is.

Abban viszont feltehetőleg mindenki egyetért, hogy a gyorsaság nem mehet a minőség rovására, ahogy a rövid távon megspórolt néhány ezer forint is többlet költséget okozhat, ha beázik a szomszéd vagy elválik a korábbi burkolatra ragasztott csempe.


Pedig semmi akadálya annak, hogy a korábbi, kellő teherbírással rendelkező burkolat tetejére kerüljön az új. Ezzel nemcsak időt spórolhatunk, hanem a bontással járó és az azt követő, gyakran hetekig nehezen megszüntethető port is minimálisra redukálhatjuk, ha csak a lakás egy részének felújítására kerül sor, és nincs lehetőség kiköltözni. Ez a megrendelők álma – szép új burkolat, kosz nélkül!

Ehhez azonban megfelelő anyagok használata szükséges, amelyek a korábbi burkolat esetleges egyenetlenségeit eltüntetik, kiegyenlítik, nehogy az új burkolat felválljon. Az anyagokat magabiztosan használó, jó referenciával rendelkező szakember igen meggyőző, és ha ebben az esetben a Murexin termékeit javasolja, joggal reménykedhetünk a hosszú távon szép és megbízható eredményben is.


Fürdőszoba felújítás akár 24 óra alatt


Mindenki álma az a felújítás, ami egyetlen szempillantás alatt elkészül. Ha az egy szempillantás nem is garantálható, de a 24 órát ígérő mesterembernek hihetünk, különösen, ha a lakás egyik sarkában Murexin feliratú anyagok jelennek meg. Ugyanis, ha mégis a korábbi burkolat felverése mellett döntünk, és ha még nyugtalanítóan nagy kráterek is éktelenkedtek a padló felületén, akkor sem kell lemondanunk a gyors munkáról. Ebben az esetben is van olyan megoldás, amellyel akár egy nap múlva már a megálmodott padlóburkolatban gyönyörködhetünk. Ezeket a megbízható Murexin mesterek hozzák.


További hasznos tippekért látogasson el a www.szepuljonamurexinnel.hu oldalra, és akár legyen azok között a vásárlók között, akik az év végéig havonta rendezett sorsolásokon visszanyerhetik a megvásárolt Murexin termékek árát!

További információkért és az Murexin akció feltételeiért kattintson ide!

Címkék: