Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Fürdőszoba trendek

Fürdőszoba trendek

Szép Házak
A POP UP MY BATHROOM kiadta az új 2012-es fürdőszoba trendeket, melyet a Messe Frankfurt kiállítás kapcsán mutattak be. Egy különleges installációként mutatják be a fenntarthatóság jegyében a legújabb fürdőszobai bútorokat és kiegészítőket.
"Kedvenc fürdőszobám"

A fürdőszobai kiegészítők és enteriőrök nagyobb jelentőséget kapnak lakásunkban, mint valaha. A mai belsőépítészeknek már figyelembe kell vennie azokat az újonnan megjelenő igényeket, amelyek az életmód megváltozásával járnak.

Úgy, ahogy a tapétához nézzük a vázákat és a lakást kiegészítő design tárgyainkhoz, úgy a fürdőszobában is harmonizálni kell mindennek. Itt is különböző stílusú kategóriákat különítünk el egymástól, úgy mint, "Country", "Urban style", "Retro Chic", de természetesen mindegyikhez különböző koncepció kapcsolódik.  Az életstílusok megváltozásával minden ember számára más jelenti a kényelmet és a praktikumot. Úgy, mint a falusi, vidéki életmód különül el a nagyvárosi, rohanó életvitel, úgy alakulnak a fürdőszoba stílusok is.A fürdőszoba berendezések is a fenntarthatóság jegyében születtek. Az úgynevezett "zöld fürdőszoba" berendezései energiatakarékosságra ösztönöznek minket. Különleges LED technológiájának köszönhetően nem gond többé a világos fürdőszoba kialakítása. Az új innovációs megoldásoknak köszönhetően a kerámia szaniterek is úgy festenek, mint akár egy design tárgy.A modern toalett szisztéma is a víztakarékos felhasználóknak kedvez. A klasszikus megoldások alkamazkodnak és egészülnek ki a modern vívmányokkal.Ezek a darabok nemcsak egyszerűen egy mosdó, zuhanyzó vagy egyéb fürdőszobai elem hozzávalói. Az egyes darabok különállóan is megállják a helyüket a különböző bútorokkal.
A mindennapi rituálé, relaxációs percek a fürdőszobában innentől élményt fognak nyújtani mindenki számára. Hiszen ez az a helyiség a lakásban, ahol egyedül vagyunk, ahol összeszedhetjük gondolatainkat.

A fürdőszoba egy független tér az otthonunkban. Olyannak kell lennie, mint amilyenek mi vagyunk. A napi szokásainkat és szükségleteinket kell szolgálnia, mindezt ötvözhetjük némi luxussal. A lényeg, hogy azokban a percekben, amikor elvonulunk privát szféránkba, akkor minden a mi nyugalmunkat elégítse ki.

A mai modern fürdőszobák több, különböző zónára tagolhatóak asszerint, hogy milyen higiéniai rituélékat végzünk naponta.

Forrás: POP UP MY BATHROOM

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Egyszerű és látványos fürdőszobapolcok
A fürdőszobába – legyen bármilyen kicsi a hely – elkél egy-egy tároló bútor. A leginkább helytakarékos megoldás a polc. Ebből mutatunk nyolc félét.