Építkezés / felújítás
Lapos fan-coilok szemet gyönyörködtető formatervezéssel!
Extra vékony, halk AirLeaf, Filomuro és Filoterra fan-coilok jelentek meg az észak-olaszországi INNOVA gyár fejlesztőinek köszönhetően.  »
Megérkezett az LG rendkívül költséghatékony fűtési és hűtési megoldása. Nincs már szükség külön fűtési rendszerre és légkondicionálóra, így olcsóbb a kiépítés és az üzemeltetés is. »
Bár Magyarországon a gázfűtés dominál, a családi otthon melege iránti vágy, továbbá gazdaságossága okán is úgy tűnik, reneszánszát éli a fával való fűtés. »
Egy kiváló minőségű, modern hőszivattyúval a hagyományos fűtési rendszer is egyszerűen juthat hozzá a környezetbarát és olcsó energiához. »
Hogyan, mi alapján válasszunk kandallót otthonunkban. Fontos szempont az életvitel, amihez alkalmazkodnia kell a fűtésnek is. »
Az Ariston Thermo kondenzációs kazánjaihoz tartozó mobil applikációjával egy igen újszerű és energiatakrékos megoldást kínál. »
A boltokból hamarosan kifogynak a hagyományos jellegű gázkazánok, és utána már csak drágább kondenzációs gázkazánokat helyezhetnek üzembe. A csere drága mulatság lesz, de lakástakarékból megtakarításból is finanszírozható lesz. »
A REHAU akciója keretében most kedvező áron vásárolhat komplett napkollektoros rendszert.  »
A fa tüzelésű kerti kályhák Dick van Hoff designer kreativitásából születtek. A tervező autentikus anyagokkal kompenzálta a kályhák robusztus kialakítását. »