Építkezés / felújítás
Amikor a garázskapu az internetre költözik
A Hörmann új rendszerével okos eszközeink távirányítóvá válhatnak  »
Okostelefonnal vezérelhető biztonságtechnikai technológiát mztatott be az iBlue Smart Gate. »
Biztonsági szempontból az utcáról nyíló garázskapuk a ház legvédtelenebb pontjai. Hogyan előzhetjük meg értékeink eltulajdonítását, megrongálását? »
A garázskapuval szemben fontos elvárás, hogy az értékeinket óvja az illetéktelenek behatolásaitól. Mikor tekinthetjük biztonságosnak a garázskaput? »
Ha eldöntöttük, hogy garázsunkra motoros kaput szereltetünk, fontos ismernünk a meghajtás módját, illetve a működtetés lehetőségeit. »
Garázskaput évtizedekre választunk, ezért tájékozódjunk alaposan. Tudnunk kell, hogy házunkhoz éppen melyik garázskapu ideális. »
A Hörmann utólag is felszerelhető biztonsági megoldásokat is kínál, amelyekkel a garázskapu-balesetek könnyen kivédhetők. »
A kerítés, határoló szerepén túl, jelentősen befolyásolja az épület látványát, sőt sokat elárul arról, ami a kerítésen belül található. »
Bizonyára hallottunk már olyan, sokkoló történeteket, hogy egy garázskapu balesetet okozott. A megfelelő garázskapuval megelőzhetők a balesetek. »
Garázskapuból többféle típus létezik, melyekkel nem árt tisztában lennünk, hiszen így sokkal könnyebb az igényeinknek megfelelő kapu kiválasztása. »
Egy jó minőségű motoros garázskapu akár több generációt is kiszolgálhat, ehhez azonban nélkülözhetetlen a megfelelő karbantartás. »
Ha komplikált a kapuhoz vezetni az elektromos áramot, a SEA napelemes panelszett segítségével folyamatosan üzemben tartható a kapumozgató berendezés. »