Építkezés / felújítás
Modern otthon kőburkolattal
A kőburkolatok kínálata évről-évre egyre szélesebb, legyen szó a színek egyre bővülő skálájáról, vagy a formák sokféleségéről. A felhasználásuknak pedig szinte már csak a képzeletünk szabhat határt.
 »
Nincs az a stílus, trend, ízlés, amelyhez a természet adta anyagok ne tudnának alkalmazkodni és ne hoznák ki az adott irányzatból a legtöbbet. »
Akár kültéri vagy akár beltéri lépcsőről van szó, fontos döntés kell hozni a burkolatot illetően. Íme, a kőburkolat előnyei. »
A padló burkolásakor számos alternatíva közül választhatunk. A kőburkolat tartósságával és esztétikus megjelenésével tűnik ki a burkolatok sorából. »
A modern stílusú homlokzaton modern klasszikus és modern minimál stílusú kőburkolat többféle változatát is választhatjuk. »
A kőanyagok változatos formában használhatók kültéren és beltérben egyaránt. A kőburkolatok különböző felhasználási területeit mutatjuk be. »
A kőburkolatoknál fontos az aljzat előkészítése, valamint a burkolatragasztó és a színben hozzá illő, megfelelő típusú fuga kiválasztása. »
A gondozott kert önmagában is esztétikus, ám a látványt fokozhatjuk, kertünket egyedibbé tehetjük jól megválasztott kerti kövek segítségével. »
Manapság egyre inkább eltűnik a határ házunk külső és belső tere között. Ezt legjobban a két terület burkolatának összehangolásával érhetjük el. »
A kerítés, határoló szerepén túl, jelentősen befolyásolja az épület látványát, sőt sokat elárul arról, ami a kerítésen belül található. »