Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Mikor leszünk elégedettek ablakainkkal?

Mikor leszünk elégedettek ablakainkkal?

Promóció
 
2018. december 10.
Az Internorm SOLAR+ réteggel bevont ablakai kitűnő hőszigetelő és hangszigetelő képességűek, rendkívül esztétikusak és a magas biztonsági követelményeknek is megfelelnek.
Lehet egy ablak egyszerre lenyűgözően szép és kiemelkedően hőszigetelő? A 21. századi technológia megoldotta a lehetetlent. Ablakunk energianyelőből igazi fűtőtestté vált.

80 év innovációjának eredményeképpen a 3 rétegű üveg és az ablakkeret tökéletes hőszigetelésű egységet alkotva kevesebb energiát enged ki, mint amennyi a különleges SOLAR+ rétegnek köszönhetően lakásukba érkezik, mindezt harmonikus eleganciába csomagolva.

Elérkezett az ősz, így éppen az utolsó pillanatban vagyunk, hogy egy ablakcserével megállítsuk az energia- és pénzpazarlást, mivel a fűtési energia 20-30 %-át az ablakokon keresztül veszítjük el. Az ablakcsere minimum 30 évre szóló döntés! Ha a fűtésszámlánkat radiálisan csökkenteni szeretnénk, jól kell ablakot választanunk. De milyen szempontok alapján?

Internorm SOLAR+ üvegű nyílászárók (Forrás: Internorm)

Kitűnő hőszigetelő?


Tudjuk meg, mekkora Uw értékkel rendelkeznek az ablakok. Az Internorm Európa piacvezető ablakmárkája a legújabb technológiának köszönhető kitűnő hőszigetelésű ablakaik a piacon egyedülálló Uw=0,63 W/m2K értéket is elérhetik, amely a szigetelés mérőszáma – minél alacsonyabb, annál jobb a szigetelés. A passzívházaknál a nemzetközileg megengedett legmagasabb érték egyébként ennél magasabb, 0,8 W/m2K.

Energiatakarékos és napfényes?


Tudjuk, hogy a napenergiának hány százalékát hasznosítja? A kitűnően hőszigetelő 3 rétegű üveg sajnos kevesebb fényt, egyúttal kevesebb energiát enged be a lakásba. Az Internorm ezért megalkotta a SOLAR+ réteget, amely szinte mágnesként vonzza be a napfényt, és vezeti lakásunkba, így ideális fekvés esetén napenergia nyeresége mintegy 20%-kal magasabb a hagyományos rendszerekhez képest, azon túl, hogy otthonunk barátságos és napfényes lesz.

Elegánsan szép?


Sokan az ablakok látványába szeretnek bele. A magas kényelmi és esztétikai színvonal harmonikus szépséggel párosul az Internorm alumínium borítással bevont termékeinél is, amelyek változatos színekben vagy fa mintázattal is kaphatók. A rendkívül tartós alumínium jelentősen meghosszabbítja ablakaink élettartamát, nem színeződik, nem repedezik és festést sem igényel.

Biztonság és kényelem?


A betörésbiztonság manapság egyre fontosabb tényező. Győződjünk meg róla, hogy a legújabb fejlesztésű vízszintesen mozgó tolócsapok vagy a beforduló acélkarmok biztosítják védelmünket. A hangszigetelésről se feledkezzünk el, ha nem a legcsendesebb környéken lakunk. Az Internorm megakotta az extra negyedik réteget, amely akár 46dB-es zajszűrésről is gondoskodik, hogy az otthon nyugalma valóban zavartalan legyen.


Nem véletlen, hogy Cseh László úszó olimpikonunk is Internorm ablakot választott otthonához!

Kisebb gázszámla, napfényesebb otthon – biztos befektetés! Internorm – A jövőm ablaka.

További információk: Internorm

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Így újítsuk fel a régi ajtó- és ablakrácsot
A régi, míves ajtó- és ablakrácsok nem csak tartozékai a nyílászáróknak, hasznosak is. Megérdemlik a megfelelő karbantartást, melyhez tanácsokat adunk.
Fontos részletek az előszobában
Az előszoba nem egyéb, mint szűrő, afféle zsilip a lakásunk és a kinti világ között. Ide érkezünk, lepakolunk, és innen indulunk.