Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Sadolin bevonatok fára

Sadolin bevonatok fára

Promóció
A Sadolin Superdec vizes bázisú, selyemfényű, fedőhatású bevonatot adó olyan fafesték, amely kül- és beltérre, puha és keményfára egyaránt használható.
A Sadolin Superdec víztaszító, nagyon rugalmas bevonatot ad, nem repedezik meg, nem pereg le. Hosszan tartó védelmet nyújt az időjárás okozta igénybevétellel szemben. Nincs kellemetlen szaga és könnyen felhordható.

Sadolin Superdec fafesték kültéri bútorokra

Ajtó, ablak, zsalugáter, homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, fakerítés, fabútor mellett gyermekjátékok és gyermekbútorok felújítására is kiváló, mert vizes bázisú és aktív hatóanyagmentes, az EU szabályozásának megfelelő termék, vidám színeivel pedig újszerűvé és egyedivé varázsolhatók a tárgyak.

Sadolin Superdec fafesték gyermekbútorokra

A világos bevonatot egyszerű sötétebbé festeni, de fordítva is lehetséges. A felület megtisztítása után homokszínű Sadolin Superdec fafestéket viszünk fel 1-2 rétegben, és száradás után ezt vonjuk át 1-2 réteg Sadolin Extra vagy Sadolin Plus vastaglazúrral. A világos alapszínen a vastaglazúr kiválasztott árnyalata tökéletesen érvényesül.További információ: www.sadolin.hu

Címkék: