Építkezés / felújítás
Az igazán gondtalan otthon titka
A BMI Bramac 2019-es újdonságainak fontos iránya, hogy a standard tetőcserepek is megkapják korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékeknél használt technológiákat, mint a Protector felületet.  »
Ötcsillagos életérzés a tetőtől a tányérig »
Álmaink házának megépítésekor, vagy éppen meglévő otthonunk külső felújításakor szeretnénk szép, esztétikus tetővel ékesíteni az épületet.  »
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. magyar tulajdonú, családi vállalkozás mára komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. »
Click lemezekkel fedték Györben a LEIER Üzletházat »
A tetőfelújítás nem tartozik a csupán egy-két évre tervezett beruházások közé, ezért érdemes körültekintően átgondolni a lehetőségeket.  »
A tetőfelújítás leggyakoribb oka a beázás, illetve a páralecsapódás, ami a faszerkezet gombásodásához, korhadásához vezet.  »
Ítéletidő: orkán erejű szél, özönvízszerű eső. Íme, 5 extrém próba, amit egy jó tető biztonságosan átvészel.  »
A megfelelő tetőzet jelentősen csökkentheti otthonunk biztonsági kockázatát és energia költségeit. »
A Creaton Balance és Rapido mega méretű kerámia tetőcserepek már csak méretük miatt is gazdaságosak. Nézzük a további előnyöket!  »
Nézzük, miért érdemes a modern síkpalát használni a kedvező költségeken és az esztétikán túl. »
A BMI Bramac új, csúcskategóriás betoncserepeire kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemző extrém UV-terhelés esetén is. »
Ez a nyár is bővelkedik viharokban, amik nem kímélik a háztetőinket sem, emiatt gyakoriak a súlyos beázások is. Íme néhány tipp a Terrán Tető jóvoltából. »
A cserepek esetében a formának számos fontos és hasznos funkciója van, a színek kérdése viszont ízlés dolga. A CREATON kerámia tetőcserepek mind a funkcionális mind az esztétikai elvárásokat teljesítik. »
Magyarországon mind a szakemberek, mind a magánvásárlók szívesen használják a természetes alapanyagú építőanyagokat. »
A Creaton Jótető programja hosszú távon biztosabb tetőmegoldást kínál a kerámia tetőcserép mellé, garanciával és jótállással. Az alig fél éve indult új szolgáltatást igénybe vevő több mint 100 megrendelőnek. »
A jó minőségű termék ugyan már fél siker, de abból csak hozzáértő szakember kezei között lesz jó minőségű végeredmény.  »
Felmérések szerint az építtetők, a kivitelezés minőségétől, és a garanciális problémák kezelésének nehézségeitől tartanak elsősorban. »
A modern építészet letisztult vonalvezetéséhez, szögletes formáihoz gyakran alkalmazott építőelem a modern szálcement síkpala. »
A Diamant tető anyagának tartóssága szükségtelenné teszi a tetőfelújítást akár több generáción át. »
Hogyan igazodjunk el a tetőgyártók tengerében? Olvassa el 5 tippünket, hogy 10-20 év múlva is úgy érezze, jó cserét csinált! »