Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Új VELUX árnyékolócsalád

Új VELUX árnyékolócsalád

Promóció
A VELUX a tetőtéri ablakainak dekorálására mostantól az elegánsabb vonalvezetésű, slim árnyékolócsaládot kínálja a tetőtéri ablak tulajdonosoknak.
Az új, keskenyebb alumíniumsín letisztult és harmonikus megjelenést kölcsönöz, könnyebb és halkabb működtetést biztosít a VELUX tetőtéri ablakoknál, és a roló felhúzott állapotában több fény jut be a lakásba.

VELUX duó árnyékoló: fényzáró roló és harmonikaroló egyben

A tetőtér végleges kialakítása után a dekoráció kiválasztása és elhelyezése az a pillanat, amikor a lakótér igazán otthonossá válik. Az árnyékoló nem csak díszít, számtalan egyéb feladatot is megold: megakadályozza kívülről a belátást, árnyékol, sötétít. A fényzáró árnyékolók minden fényt kívül tartanak, tehát képesek a sötétítés maximumát nyújtani. Alkalmazásuk elengedhetetlen olyan helyiségekben, mint a hálószoba és a gyerekszoba, ahol jelenléte igazi megváltást jelent, amikor a kora reggeli napfény nem engedi pihenni a szoba lakóját.

A speciális védőbevonatnak köszönhetően nemcsak a hagyományos sötét színekben, hanem sokféle színben elképzelhető a sötétítés. A széles kínálat a VELUX teljes árnyékolóválasztékára érvényes. A fényzáró roló és a fényszűrésre alkalmazott harmonikaroló egymással jól kombinálható, egy termékben egyesül a két funkció: a duo árnyékoló a teljes elsötétítés és a fénytompítás lehetőségét nyújtja.

VELUX fényzáró roló

Amikor a napsütéses órák száma kisebb, a helyiségekbe betévedő napsugarak sokkal többet érnek, minthogy kizárjuk a szomszédok kíváncsi tekintetét. Ilyenkor, a rolót teljesen felhúzva, a szobába érkező fénynek még kisebb részétől foszt csupán meg az új árnyékoló. A keskeny tok abban az esetben is fontos szempont lehet, amikor olyan panoráma tárul elénk a lakásból, hogy egyetlen centimétert sem szeretnénk kitakarni belőle.

További információ: www.velux.hu

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Nagy üvegfelületek az építészetben
A modern építkezés és felújítás nagy hangsúlyt fektet a nyitott terek és a nagyméretű üvegfelületek kialakítására.
A tetőtér, mint kedvenc kuckó
Ha tökéletes hálószobát, vendégszobát vagy csak saját kuckót szeretnénk, ahol a családi zsivaj elől elbújhatunk, a tetőtér erre kitűnő lehetőséget kínál.