Építkezés / felújítás
CSEMPE, JÁRÓLAP
A kültéri burkolatok új generációjaként jelentek meg a 2 cm vastag járólapok, amelyek tappancsokra, kavicságyba, sőt akár fűbe is fektethetők. »
AKTUALITÁSOK
A fehér hasábokból összerakott „minimál” épületek divatja hosszú évtizedek óta tart, bár néha hátrébb szorul, és átengedi magát a mediterrán vagy az organikus épületek hódításának, de csak azért, hogy újabb erőre kapjon. »
TETŐ
A BMI Bramac új, csúcskategóriás betoncserepeire kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemző extrém UV-terhelés esetén is. »
PARKETTA, PADLÓ
PVC, linóleum, vinyl, SPC. Mindegyikről tudunk egy keveset, de nem eleget, pedig a különbség közöttük nagyon is nyilvánvaló, sőt tapintható. »
LÉPCSŐ
A csigalépcső hasznos funkcióján túl, igazi látványeleme, kiegészítője a lakásnak. Ehhez azonban megfelelő típust kell választani. »
BELTÉRI BURKOLAT
Egyedi és különleges lakberendezési megoldások falpanelekkel. Tanácsok arról, hogyan burkoljuk a lakás falait? »
PARAFA BURKOLAT
A parafa padló a hagyományos parkettával összehasonlítva nem csak a gyors és tiszta kivitelezés miatt versenyképes. »
ABLAK ÉS ERKÉLYAJTÓ
A külső környezettel való közvetlen kapcsolat kialakításának egyik módja az erkélyajtó. Érdemes odafigyelni a kiválasztásánál. »
AJTÓ
Manapság nem ritka, ha egy házhoz külön wellness részleg tartozik. Ezt azonban a megfelelő nedvestéri ajtóval ajánlott elhatárolni a többi helyiségtől. »
KAPU, KERÍTÉS
Garázskaput évtizedekre választunk, ezért tájékozódjunk alaposan. Tudnunk kell, hogy házunkhoz éppen melyik garázskapu ideális. »
REDŐNY
Mire kell ügyelni az alu redőny beszerelésekor? Mit és hogyan kell megtervezni, a szerelési munkák előtt? Fontos tudnivalók az alu redőnyök szereléséről. »
AJTÓ
A lakás kényelmét jelentősen befolyásolja, hogy ajtói kizárják-e az egyes helyiségek közötti, nemkívánatos zajokat. Erre szolgál a hanggátló ajtó. »
SZANITER
Mielőtt nekivágnánk a szaniter beszerzésének, legyünk tisztában azzal, hogy milyen színek, illetve milyen mázazás közül választhatunk. »
ZÖLDTETŐ
A zöldtetőknek, azaz a zöld növényzettel fedett lapostetőknek ökológiai és gazdasági szempontból is fontos szerepük van, emellett esztétikusak is. »
AJTÓ
A beltéri ajtó felületének, felületkezelésének kiválasztásakor nem az ajtó színéről vagy erezetéről, hanem magáról az anyagfajtáról döntünk. »
AKTUALITÁSOK
Mérföldkőhöz érkezett a Wienerberger és a Tondach együttműködése, egyesítve a két vállalat tapasztalatait a helyi igények teljes körű kiszolgálására. »
AKTUALITÁSOK
Otthonunk levegője hatással van egészségünkre és alapjaiban befolyásolja annak minőségét és állapotát. »
AKTUALITÁSOK
A Zenit Home teljes körű szolgáltatást nyújt az építészeti- és belsőépítészeti tervezéstől a kivitelezésen át az otthon komplett berendezésééig. »
TETŐ
A tetőfelújítás leggyakoribb oka a beázás, illetve a páralecsapódás, ami a faszerkezet gombásodásához, korhadásához vezet. »
SZANITER
Tudjuk-e, hányféle anyagú szaniterrel szerelhetjük fel fürdőszobánkat? És melyiknek mi az előnye? Ismerkedjünk meg ezekkel. »
FALAZAT
Kevesen tudják, hogy télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja? »
TETŐ
A magastetők átszellőztetésére szolgálnak az ereszvonalnál a tetőkiegészítők, amelyek a madarak és a rovarok bejutását is meggátolják. »
KLÍMA
Az LG két legújabb, Inverteres légkondicionálója az energiatakarékos és környezetbarát működés mellett átfogó fűtési megoldást kínál a téli szezonra »
CSAPTELEP
Megbízható, hosszú életű és takarékos - a legfontosabb elvárások egy csapteleppel szemben. Mit tud az egykaros csaptelep? »
FESTÉK, BEVONAT
A felújítási munkák közül a falfestés az, aminek a legtöbben saját kezűleg nekivágnak. Néhány dologra azonban nem árt odafigyelni. »
KAPU, KERÍTÉS
Ha eldöntöttük, hogy garázsunkra motoros kaput szereltetünk, fontos ismernünk a meghajtás módját, illetve a működtetés lehetőségeit. »
ABLAK ÉS ERKÉLYAJTÓ
A modern építkezés és felújítás nagy hangsúlyt fektet a nyitott terek és a nagyméretű üvegfelületek kialakítására. »
KŐBURKOLAT
A gondozott kert önmagában is esztétikus, ám a látványt fokozhatjuk, kertünket egyedibbé tehetjük jól megválasztott kerti kövek segítségével. »
AJTÓ
Mi történik akkor, ha az új lakásba, házba a szabvány méretre készült ajtót lehetetlen beépíteni? Természetesen egyedi méretezésűt rendelünk. »
TETŐ
A magastetők cserépméretű megszakítását, az átvezetéseket, a kéményszegélyeket és a tetőkibúvókat a beázásveszély miatt szigetelni kell. »