Építkezés / felújítás
Aktualitások
Fehér, minimál, mégis kreatív
A fehér hasábokból összerakott „minimál” épületek divatja hosszú évtizedek óta tart, bár néha hátrébb szorul, és átengedi magát a mediterrán vagy az organikus épületek hódításának, de csak azért, hogy újabb erőre kapjon.  »
Pályázatok
A fűtési rendszer korszerűsítéséhez vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázat idén augusztus végén nyílik meg a lakosság számára. »
Építészeti pályázat
A Pitschmann építész irodát egy nemzetközi pályázatot írt ki a Xella Porenbeton Österreich GmbH. felkérésére. »
Építőipari kiállítás
A Construma Építőipari Kiállítás részletes szakmai programja naponként lebontva itt olvasható. Részletek és további információk! »
Építőipari kiállítás
Az idei Construma Építőipari Kiállítás keretén belül találkozhatunk a magyar design képviselőivel az OTTHONDesign kiállítás pavilonjában. »
Építőipari kiállítás
Az idei évben 32. alkalommal rendezik meg a legnagyobb építőipari szakkiállítást, a CONSTRUMA-t. A kiállítók részletes listája tematika szerint. »
Építőipari díj
Ismét 14 millió forint értékű építőanyag vár gazdára. Várépítő pályázat indul gyermekintézményeknek és műemlékeknek.  »
Építészeti pályázat
A Renova cégcsoport felkérésére a Bord Stúdió is adott be pályamunkát a nemzetközi pályázatra a leendő Skolkovo Innovációs Központ kialakítására. »
Építészeti pályázat
A Budapesti Francia Intézet a Fő utcai otthonának 20. évfordulóját ünneplő kiállítást 2012. áprilisában nyitja meg 'Dunai kilátások' címmel. »
Aktualitások
A karácsony a boldogság ünnepe. Öltöztesd fel lakásodat az IKEA ötleteivel. Néhány tipp lakásdekorációs megoldásokkal. »
Aktualitások
A Boskke ajánlata karácsonyra a Red Dot díjas Boskke Sky Planter csodakaspó, ami most 50 % kedvezménnyel kapható. »
Építészeti kiállítás
A KÉK és az OSA kezdeményezésére 60 idén százéves budapesti épület tárta ki kapuit. A Budapest100 közös gondolkodást kezdeményezett. »
Aktualitások
A Xella a kedvezőtlen gazdasági feltételek ellenére új termékkel, az Ytong anyagából továbbfejlesztett hőszigetelő rendszerrel lép a piacra. »
Építőipari kiállítás
A Construma Építőipari Kiállítás egyik mellékrendezvénye az URB:ICON, nemzetközi városfejlesztési kiállítás és projektvásár. »
Építőipari kiállítás
Április 18-22. között lesz a Magyarországon legnagyobb és legjelentősebb építőipari kiállítás, a Construma a HUNGEXPO-n. »
Építőipari kiállítás
Április 18-21. között kerül megrendezésre a CONSTRUMA 2012 építőipari szakkiállítás, melynek részletes programját ismertetjük. »
Építőipari díj
A XIV. Bramac Tetőfedő Bajnokságra beérkezett pályázatokat négy kategóriában értékelte a szakmai zsűri. »
Építőipari kiállítás
Ismerje meg a burkolástechnika 2012-es év meghatározó trendjeit első kézből az I. Mapei Burkolástechnikai Konferencia keretében »
Aktualitások
Fizessen elő a Szép Házak magazinra, és rendeljen 2014-es falinaptárat mindössze 3590 Ft-os áron! »
Aktualitások
Rendhagyó kötetet jelentet meg a Boook Kiadó: a Mesék a konyhából egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv. »
Aktualitások
Mostantól minden héten Karácsonyig egy-egy tárgyat szuper kedvezménnyel kínálunk a Mobili Maniaban! Ez a hét az Alessié. »