Építkezés / felújítás
Aktualitások
Fehér, minimál, mégis kreatív
A fehér hasábokból összerakott „minimál” épületek divatja hosszú évtizedek óta tart, bár néha hátrébb szorul, és átengedi magát a mediterrán vagy az organikus épületek hódításának, de csak azért, hogy újabb erőre kapjon.  »
Aktualitások
Egy tetőtéri otthon tervezése során alapvető követelmény az egészséges és komfortos körülmények, a természetes fény és friss levegő biztosítása.  »
Aktualitások
Szakértők szerint a 2020-ra várható módosítás esetén akár 20 cm-re is növekedhet az átlagos hőszigetelési vastagság.  »
Aktualitások
Otthonunk megtervezésénél a szerelvények kiválasztása alapos megfontolást igényel. A Schneider Electric segítségével adunk néhány hasznos tippet a kapcsolók kiválasztásához. »
Aktualitások
Nem elég jónak lenni, legyen szép is – hiszen egy jó választással nem csak egy tartós megoldást kapunk az esővíz elvezetésére, hanem házunk ékköve lehet az ereszcsatorna-rendszer.  »
Aktualitások
A új Dulux Visualizer szobakifestő alkalmazása segítségével élőben megjeleníthetjük a különböző színárnyalatokat a szobánk falán. »
Aktualitások
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. magyar tulajdonú, családi vállalkozás mára komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. »
Aktualitások
Kevesen tudják, hogy még az új konyhabútor és a konyhagépek költsége is fedezhető a lakástakaréki megtakarításokból, tehát részben állami támogatásból.  »
Aktualitások
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. komplett tetőfedési rendszereivel és minőségi termékeivel támogatta a 2016-os Várépítő pályázatot. »
Aktualitások
Bejelentették a Wienerberger Brick Award 2016 díj nyerteseit. Az idei díjra 55 országból több mint 600 projektet neveztek be. »
Aktualitások
A magyarok európai szinten is kiemelkedő arányban rendelkeznek ingatlantulajdonnal, az időskorúak tekintetében pedig egyenesen dobogósak nemzetközi összehasonlításban – derül ki az Eurostat és az OECD felméréseiből. »
Aktualitások
Felmérések szerint hőszigetelésbe ma már egyre többen nem a megtérülés, hanem az első fűtési hónapban forintosítható megtakarítás miatt vágnak. »
Aktualitások
Válasszon Porotherm Thermo Profi téglákat 24 vagy 28 cm hőszigeteléssel, most akciós áron! Az akció időtartama: 2016.09.01.-10.31.

 »
Aktualitások
A változó épületenergetikai szabályozás miatt 2020 után szigorítás várható, így ezzel már most érdemes tisztában lenni. »
Aktualitások
Óvja otthonát az időjárás viszontagságaitól, a Creaton őszi akciójában bármely választott kerámia tetőcserép mellé igényelheti ajándék tetőfóliáját!
 »
Aktualitások
Az egyes épületrészek kiemelésére nemrég megjelentek a különféle üveg-, fém- vagy műanyag homlokzatburkoló anyagok is. Ezek kiegészítésére vagy helyettesítésére kínál kreatív vakolatot és technológiát a Baumit. »
Aktualitások
A Roto most nemcsak magyarázza, de meg is mutatja, hogyan beszél önmagáért a német minőség.  »
Építészeti pályázat
2016-ben először fordult elő a Várépítő pályázat 15 éves történetében, hogy a legkelendőbb építőanyagot, a csemperagasztót nem tudta elosztani a zsűri. »
Aktualitások
A dráguló energiaköltségek mellett manapság sokan csak azért kezdenek felújításba, hogy ebből hosszú távon lefaragjanak és ne az utcát fűtsék, pedig már a tetőablakok cseréje is sokat javíthat a helyzeten.  »
Aktualitások
A Dulux EasyCare hidrofób technológiájának köszönhetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek és megóvja a bevonatot a foltoktól. »
Aktualitások
Amennyiben 2016.04.01 és 05.31. között CREATON kerámia tetőcserepet vásárol, vízbiztos és tartós tetőjéhez igényelheti ajándék tetőfóliáját. »