Építkezés / felújítás
Aktualitások
Fehér, minimál, mégis kreatív
A fehér hasábokból összerakott „minimál” épületek divatja hosszú évtizedek óta tart, bár néha hátrébb szorul, és átengedi magát a mediterrán vagy az organikus épületek hódításának, de csak azért, hogy újabb erőre kapjon.  »
Építőipari kiállítás
Rekordlátogatóval szárt a Construma. »
Aktualitások
Már kapható a Szép Házak magazin 2015. február-márciusi száma. Benne 9 látványos családi ház és 2 lakás sok-sok fotóval. »
Aktualitások
HONEYWELL felmérése szerint a lakosság csak 16%-a védelmezi családját szén-monoxid-érzékelő felszerelésével. »
Építészeti pályázat
Az elmúlt hetekben megnyíló, a különböző épületszerkezeteket érintő energetikai korszerűsítést célzó Európai Unió által támogatott pályázatok mellett, idén ősszel a Várépítő pályázat fókuszába is az energetikai gondolkodás került. »
Aktualitások
Már kapható a Szép Házak magazin 2014. augusztus-szeptemberi száma, tele látványos családi házakkal és lakásokkal. »
Pályázatok
A legjobb 50 pályamű között két magyar alkotás is szerepelt, a nagydíjat ebben az évben egy thaiföldi filmintézet nyerte el. »
Aktualitások
2013. november 16-17-én Audio & Vision Show 2013 kiállítás a Hilton Budapest WestEnd-ben. »
Aktualitások
A Szép Házak magazin 2013. augusztus-szeptemberi számában még több izgalmas családi ház és lakás, valamint számos újdonság. »
Aktualitások
Budapest központjától mindössze 15 percre, Mogyoródon található a Lake Forest Villapark, ahol 74 összközműves telket kínálnak eladásra. »
Építőipari kiállítás
A CONSTRUMA építőipari és a Hungarotherm épületgépészeit kiállítást 2013. április 10-14. között rendezik meg a Hungexpon. »
Építőipari kiállítás
A CONSTRUMA építőipari és az OTTHONDesign otthonteremtési kiállítást 2015. április 15-19. között rendezik meg a Hungexpon. »
Aktualitások
Már online is elérhető az OTP Lakástakarék Kisokos sorozatának Építkezzünk lakberendezővel címmel megjelent első száma. »
Építészeti pályázat
Várépítő pályázat: rendkívüli őszi forduló kondenzációs kazánokért »
Aktualitások
Egy kiváló minőségű, modern hőszivattyúval a hagyományos fűtési rendszer is egyszerűen juthat hozzá a környezetbarát és olcsó energiához. »
Építőipari kiállítás
A Construma, az OTTHONDesign és a RENEO kiállítás részletes szakmai programja napi bontásban itt olvasható. »
Aktualitások
Az idei Konyhakiállítást február 28. és március 2. között rendezik meg a Budapest Sportarénában, ahol több mint száz kiállító várja a látogatókat. »
Aktualitások
A Szép Házak magazin 2013. október-novemberi számában számos izgalmas családi ház és lakás, valamint számos újdonság. »
Aktualitások
A Szép Házak magazin 2013. június-júliusi számában hét látványos családi ház és két lakás kerül bemutatásra sok-sok fotóval és alaprajzokkal. »
Aktualitások
A Szép Házak magazin 2013. április-májusi számában hét látványos családi ház és két lakás kerül bemutatásra sok-sok fotóval és alaprajzokkal. »
Pályázatok
2013. április 30-ig jelentkezhetnek azok a családok, akik szeretnék, hogy egy kísérlet résztvevőiként hőszigetelnék a házukat. »