Építkezés / felújítás
Aktualitások
Fehér, minimál, mégis kreatív
A fehér hasábokból összerakott „minimál” épületek divatja hosszú évtizedek óta tart, bár néha hátrébb szorul, és átengedi magát a mediterrán vagy az organikus épületek hódításának, de csak azért, hogy újabb erőre kapjon.  »
Aktualitások
Az idei Konyhakiállítást március 1-3. között rendezik meg a Budapest Sportarénában, ahol több mint száz kiállító várja a látogatókat. »
Építészeti pályázat
Kétfordulós pályázat Creaton termékekkel tervezett és megvalósított középületek tervezői számára, 1 millió forint összdíjazással. »
Aktualitások
Az energetikai besorolást 2013 januárjától az eladásra vagy bérbeadásra kínált lakások hirdetéseiben is közölni kell. »
Pályázatok
Idén is meghirdetik Az Év Bramac tetője pályázatot a Bramac termékek felhasználásával épült házak elismerésére. »
Építészeti kiállítás
A KÉK és az OSA kezdeményezésére 60 idén százéves budapesti épület tárta ki kapuit. A Budapest100 közös gondolkodást kezdeményezett. »
Aktualitások
A Xella a kedvezőtlen gazdasági feltételek ellenére új termékkel, az Ytong anyagából továbbfejlesztett hőszigetelő rendszerrel lép a piacra. »
Építőipari kiállítás
A Construma Építőipari Kiállítás egyik mellékrendezvénye az URB:ICON, nemzetközi városfejlesztési kiállítás és projektvásár. »
Építőipari kiállítás
Április 18-22. között lesz a Magyarországon legnagyobb és legjelentősebb építőipari kiállítás, a Construma a HUNGEXPO-n. »
Építőipari kiállítás
Április 18-21. között kerül megrendezésre a CONSTRUMA 2012 építőipari szakkiállítás, melynek részletes programját ismertetjük. »
Építőipari díj
A XIV. Bramac Tetőfedő Bajnokságra beérkezett pályázatokat négy kategóriában értékelte a szakmai zsűri. »
Építőipari kiállítás
2013. február 20. és 22. között a Syma Rendezvényközpontban rendezik a TFH + É szakkiállítást és konferenciát. »
Aktualitások
Az energiatanúsítvány lényege, hogy négyzetméterenként és évente mennyi energiát fogyaszt a lakás fűtésre. »
Aktualitások
A Volt és nincs című könyv 1900-től 1945-ig szubjektív válogatásban mutatja be a nagypolgári és arisztokrata enteriőröket. »
Pályázatok
A fűtési rendszer korszerűsítéséhez vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázat idén augusztus végén nyílik meg a lakosság számára. »
Építészeti pályázat
A Pitschmann építész irodát egy nemzetközi pályázatot írt ki a Xella Porenbeton Österreich GmbH. felkérésére. »
Építőipari kiállítás
A Construma Építőipari Kiállítás részletes szakmai programja naponként lebontva itt olvasható. Részletek és további információk! »
Építőipari kiállítás
Az idei Construma Építőipari Kiállítás keretén belül találkozhatunk a magyar design képviselőivel az OTTHONDesign kiállítás pavilonjában. »
Építőipari kiállítás
Az idei évben 32. alkalommal rendezik meg a legnagyobb építőipari szakkiállítást, a CONSTRUMA-t. A kiállítók részletes listája tematika szerint. »
Építőipari díj
Ismét 14 millió forint értékű építőanyag vár gazdára. Várépítő pályázat indul gyermekintézményeknek és műemlékeknek.  »
Építészeti pályázat
A Renova cégcsoport felkérésére a Bord Stúdió is adott be pályamunkát a nemzetközi pályázatra a leendő Skolkovo Innovációs Központ kialakítására. »