Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  Construma 2011 – a Baumité a legszebb stand

Construma 2011 – a Baumité a legszebb stand

Szép Házak
 
2011. április 7.
A 20 éves Baumit, az innovatív építési technológiák úttörője nyerte el az idei Construma szakkiállítás „Legszebb fedett stand” címét.
Az egyik legismertebb hazai építőanyag gyártó vállalat, a Baumit 2011-ben is részt vesz az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumán, az április 5-10. között rendezett Construma szakkiállításon, amelyen idén a legszebb fedett stand kategóriában győzött. A rangos címet Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója és Máté Klára, a Magyar Építéstechnika főszerkesztője adta át Kádár Balázsnak, a Baumit marketing-és PR vezetőjének. A Baumit standja minimalista, letisztult és emocionális elemekre épülő vonalvezetése teljesen újszerű stílust mutat az építőanyag gyártó vállalatok körében. Egyedi, elegáns és egyben szerethető módon mutatja be a cég által gyártott építőanyagok széles skáláját.


Kádár Balázs, a vállalat marketing-és PR vezetője elmondta: „Rendkívül örülünk a díjnak, sok munkánk volt a színvonalas és egyben látványos stand felépítésében. Megtiszteltetés számunkra, hogy az újságírókból álló független zsűri mellettünk döntött. A stand hűen képviseli mindazt az értékrendet és formavilágot, amelyek a márkánkat jellemzik egész Európában. Eredményeink igazolják, hogy erőfeszítéseinket a magyar vásárlók nagyra értékelik.”


Az április 5-10-ig tartó eseményen a vállalat a meglévő megoldások bemutatása mellett a környezettudatos építés, a környezetbarát lehetőségek kihangsúlyozását is jelentősnek ítéli.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK