Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  CONSTRUMA 2013

CONSTRUMA 2013

Szép Házak
 
2013. március 22.
A CONSTRUMA építőipari és a Hungarotherm épületgépészeti kiállítást 2013. április 10-14. között rendezik meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A CONSTRUMA mellett idén is több kísérő kiállítás látogatható.
2013. április 10-14. között egy új koncepció mentén felépített építőipari-, épületgépészeti-, településfejlesztési kiállítási csokor várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A csokor már öt kiállítást ölel magába: a HUNGAROTHERM (épületgépészet) és a CONSTRUMA (építőipar) megszokott párosa mellett a RENEO (megújuló energiák), URB:ICON (településfejlesztés) és OTTHONDesign (lakberendezés, design) kiállításokkal kiegészülve.


2013-ban fókuszban a fenntartható „zöld” építőanyagok


A hatékony energiafelhasználású építkezés, a megújuló energiaforrások mind szélesebb körű alkalmazása már nem csak a jövő víziója, hanem jelenünk meghatározója lett. Éppen ezért a CONSTRUMA kiállítóinak jelentős hányada is ennek szellemében hozza el termékeit, szolgáltatásait, és a kapcsolódó szakmai programok közül több is foglalkozik majd a fenntartható építéssel.

CONSTRUMA KERT


A CONSTRUMA KERT a szakemberek számára kiváló lehetőséget nyújt a tapasztalatcserére, a legújabb kertépítési trendek feltérképezésére, míg a nagyközönségnek színvonalas látványt, ötletet és vásárlási lehetőséget kínál.

HUNGAROTHERM


A HUNGAROTHERM nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás minden második évben kapcsolódik a CONSTRUMA-hoz. Most 7. alkalommal szervezi a HUNGEXPO. Az idei HUNGAROTHERM a megszokott épületgépészeti termékkörök mellé új témakörökkel is kiegészül: ezúttal a környezetvédelem (elsősorban a vízgazdálkodás) és az  energetika kapnak bemutatkozási lehetőséget. Várhatóan nagy érdeklődés övezi majd azt a kétnapos konferencia sorozatot, mely az épületenergetika témakörét járja körül négy szekcióban 2013. április 11-12-én.

ÚJ KIÁLLÍTÁS: RENEO Megújuló energiák szakkiállítása


A kiállítási csokor egy új taggal is bővül 2013-tól. A nemzetközi szakkiállítás a megújuló energiaforrások, energiatermelés, -ellátás, -tárolás, erőművek, energetikai háttéripar, épületvillamosság, környezetvédelem, K+F, szolgáltatások, energia-hatékony építés témakörök termékkínálatát foglalja magába.

URB:ICON A TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSÉRT


A csokorhoz először tavaly csatlakozott az URB:ICON Nemzetközi településfejlesztési kiállítás és projektvásár, melynek keretében a HUNGEXPO Zrt. a Magyar Urbanisztikai Tudásközponttal együtt, szeretne lehetőséget kínálni a magyar – és más közép-kelet-európai – önkormányzatok által már befejezett beruházási projektek, tervezett, de befektetőre váró projektek bemutatására.

OTTHONDesign – Design felsőfokon


Az OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: bútor (konyhabútor gyártók), konyhatechnológia/háztartási nagy gépek, fürdőszoba/wellness, kandalló, burkolatok, szórakoztató elektronika, világítástechnika. A design legújabb trendjei a kerttervezés, kertépítés témakörének látványos bemutatkozásával együtt a lakás külső-belső kialakításához ad teljes kínálatot.

A 2013-a kiállítás a tavalyinál még nagyobb területen, több kiállítóval várja az érdeklődőket a Vásárközpont G pavilonjában. A konyhatechnológia, a bútorok, a fürdőszoba és wellness témakörök széles kínálata mellett a design, a legújabb trendek is gazdag kínálattal jelennek meg a kiállításon.

Nyitva tartás


Szakmai napok:
2013. április 10-12., 9.00 és 18.00 óra között

Közönség napok:
2013. április 13., 9.00 és 18.00 óra között
2013. április 14., 9.00 és 17.00 óra között

BEJÁRAT: I., II. III. kapu

A közönségnapokon a belépőjegy árak az alábbiak (helyszíni, illetve online vásárlásnál):


Közönségnapi belépőjegy (2013. ápr. 13.)     1.900 Ft     1.500 Ft
Vasárnapi belépőjegy (2013. ápr. 14.)            1.300 Ft     1.000 Ft

Családi belépőjegy (2013. ápr. 13-14.)           4.000 Ft
(2 felnőtt + 2 14 alatti gyerek)

Nyugdíjas- és diákjegy (2013. ápr. 13-14.)     1.300 Ft
(igazolvány felmutatása esetén)


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK