Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  Építőipari Nívódíj 2010

Építőipari Nívódíj 2010

Promóció
A 2010. évi Építőipari Nívódíjjal elismert épületek többségénél Mapei megoldást alkalmaztak a segédanyagoktól egészen a betonadalékszerekig.
2010. december 8-án az ÉVOSZ évzáró ünnepi közgyűlésén került sor az idei évi Építőipari Nívódíjak átadására. A nívódíj pályázatban szereplő létesítmények úgy tervezési, mint kivitelezési szempontból magas színvonalat képviselnek, és nagy szakmai elismerést jelent a díj elnyerése. 2010-ben a pályázatok kiemelkedő színvonala alapján hat Építőipari Nívódíjat és két elismerő oklevelet ítélt oda a rangos szakmai bizottság.

A Mapei Kft. piaci működését is a magas színvonal iránti törekvés vezérli, ezért is jelent óriási sikert, ha kivitelező partnerei részesülnek ilyen neves elismerésben olyan projektek kapcsán, ahol Mapei termékek is felhasználásra kerültek. A cég rendkívül büszke arra, hogy termékrendszereivel és megoldásaival képviselve van a díjazott projekteken, hiszen egész működését és stratégiáját alapvetően az határozza meg, hogy partnereivel közösen érjen el eredményeket, sikereket.

Ezt támasztja alá a Mapei Kft. küldetése is, amely a következőképpen hangzik: "Mi, a Mapei azon dolgozunk, hogy partnereink, valamint az általuk kiszolgált vásárlók környezettudatosan fejlesztett termékeink és szolgáltatásaink felhasználásával, hosszútávon egészséges és sikeres életet élhessenek." A cél az, hogy olyan épületek, létesítmények valósuljanak meg, amelyek mindamellett, hogy építészetileg és kivitelezés szempontjából is kiemelkedő színvonalúak, legalább ennyire fontos szempont az is, hogy a felhasználók, üzemeltetők is hosszú távon elégedettek legyenek.

Ilyen sikeres együttműködés keretében valósult a Majolika Kft.-vel a Telenor Távközlési Zrt. törökbálinti impozáns székháza, valamint az elismerő oklevélben részesült budapesti Pannónia Általános Iskola, amely többek között a Domino Kft. magas színvonalú kivitelezését dicséri.

Telenor Távközlési Zrt. székház – Építőipari Nívódíj, irodaépület kategória
(Építész: Zoboki-Demeter és Társaik Építésziroda, Zoboki Gábor )

A Mapei Kft. nagyon büszke arra is, hogy a nyolc nívódíjjal elismert épület közül még további öt kivitelezése során használtak fel Mapei építőipari segédanyagokat:
  • Dunaújvárosi Főiskola
  • mátészalkai Szatmár Optika Szemüveglencse-gyár
  • Market Irodaház
  • a Tiszaroffi árvízi tározó
  • a szegedi szennyvíztározó

Market Irodaház – Építőipari Nívódíj, irodaépület kategória
(Építész: Schön Építész Iroda, Dúzs Sándor)

A projekteken alkalmazott Mapei megoldások több területet érintettek a hidegburkolathoz használt segédanyagoktól egészen a betonadalékszerekig, köszönhetően a kivitelező partnerekkel lévő jó partneri kapcsolatnak és a kiváló együttműködésnek.

Címkék: