Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  Graphifest ötödik alkalommal

Graphifest ötödik alkalommal

Szép Házak
 
2011. november 7.
A hazai tervezőgrafikus szakma egyik legjelentősebb eseménye, a Graphifest immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre. A november 11-i díjátadóval kezdődő, tíznapos fesztivált a Design Terminál Nonprofit Kft., az Aranyrajzszög Társaság (ART) és a Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társasága (MATT) közösen szervezi a Design Terminál Erzsébet téri épületében.
A hazai tervezőgrafikus szakma egyik legjelentősebb eseménye, a Graphifest immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre. A november 11-i díjátadóval kezdődő, tíznapos fesztivált a Design Terminál Nonprofit Kft., az Aranyrajzszög Társaság (ART) és a Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társasága (MATT) közösen szervezi a Design
Terminál Erzsébet téri épületében. November 11-én, pénteken kerül megrendezésre a Graphifest nyitórendezvénye, ahol idén tizedik alkalommal adják az Aranyrajzszög Díjakat, valamint kihirdetik a MATT, Liszt Ferenc születése 200. évfordulójának alkalmából kiírt Zene szemeimnek pályázatának nyerteseit. A fesztivál ideje alatt, 2011. november 20-ig a Design Terminál Erzsébet téri épületében megtekinthető kiállítás az Aranyrajzszög Díjra, valamint a Zene szemeimnek pályázatra beérkezett munkákból nyújt válogatást.


A Graphifest részeként Ország, város címmel november 18-án, pénteken, 18:00 órai kezdettel megrendezésre kerülő Design Fórumon két előadás és kerekasztalbeszélgetés keretében az országimázs és -arculat témakörét vitatják meg a meghívott előadók és vendégek.

További információ
: Graphifest

Címkék: