Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  Ingyenes Construma belépőjegy: regisztráljon!

Ingyenes Construma belépőjegy: regisztráljon!

Szép Házak
A CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállítást és az OTTHONDesign kiállítást 2014. április 2-6. között rendezik meg a Hungexpon. Ingyenes Construma belépő igényelhető a hétköznapokon látogatható szakmai napokra az alábbiakban leírt módon.
2014. április 2-6. között várják a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a CONSTRUMA építőiapari kiállítás mellett a RENEO (megújuló energiák), az OTTHONDesign (otthonteremtés), a CONSTRUMA KERT (kerttervezés, kertépítés, dísznövények) és a LIGNO NOVUM asztalos- és faipari szakkiállításon (B pavilonban).

OTTHONDesign otthonteremtési szakvásár


A G pavilonban kapott helyet az OTTHONDesign kiállítás felöleli a lakásbelső kialakításának teljes témakörét, a design legújabb trendjeit, a bútorok, a konyhatechnológia, fürdőszoba, wellness témakörét, burkolatokat, kandallókat és világítástechnikát is.

Hungexpo Vásárközpont kiállítási térkép


A programok közül kiemelhető „A jövő konyhája” pályázat eredményhirdetése, a Magyar Design standon fiatal hazai designerek bemutatkozása, a Design Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás, valamint az április 3-án megrendezendő Design konferencia, illetve Konyhatechnológiai workshop.

RENEO: középpontban az energiatudatosság


A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás széles választékban vonultatja fel a környezetkímélő, energiatakarékos, alternatív energiahasznosító termékeket, eljárásokat. Az alternatív energiák kiállítása, a RENEO a D pavilonban kapott helyet.

CONSTRUMA KERT: dísznövény és kertkultúra


Az idei Construmán harmadik alkalommal jelenik meg a dísznövény és a kertkultúra kiállítása. Látványos, épített kertek (VI. Kertépítő Verseny és Show), dísznövénytermesztők széles kínálata várja a látogatókat az F és C pavilonban.

További betétkiállítások: FRONTÁL, DECORSTONE, DACH-TECH, INTER-ISOLA

Nyitva tartás


Szakmai napok:
2014. április 2-4. 9.00 és 18.00 óra között

Közönségnapok:
2014. április 5. (szombat): 9.00 és 18.00 óra között
2014. április 6. (vasárnap): 9.00 és 17.00 óra között

BEJÁRAT: I., II. III. kapu

Regisztrálj 2014. április 3-án 18 óráig a szakmai napra (valamely hétköznapra) érvényes ingyenes belépőjegyért a CONSTRUMA kiállításra és a kísérő kiállításokra a Szép Házak kiadója jóvoltából! Küldd el a neved és e-mail címed, illetve amennyiben regisztrált felhasználó, kérjük, ossza meg a CONSTRUMA kiállításról szóló hírt a Szép Házak Facebook oldalán!Belépőjegyárak a közönségnapokon:

Szombati belépőjegy (2014. ápr. 5.): 1.800 Ft
Vasárnapi belépőjegy (2014. ápr. 6.): 1.200 Ft

Címkék: