Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  Interaktív konyha az IKEA-tól

Interaktív konyha az IKEA-tól

Szép Házak
 
2012. április 13.
Már sok kreatív ötlete láthattunk az IKEA műhelyéből, ez most sincs másképp. Az orosz IKEA legújabb kampányában a fogyasztók részt vehetnek egy konyha életében és megtapasztalják azt egy interaktív felületen. A gyakorlatias gondolkodás teszi oly népszerűvé és ugyanakkor emberközelivé az egyik legnagyobb bútor céget.

Egy konyha élete


Egy interaktív felületen a felhasználók nézőpontot választhatnak, bármely karakter bőrébe bújhatnak egy család tagjai közül, miközben játszódik a történet. Így megtapasztalhatják, hogy milyen a világ egy pár, a vendégek, a kutya vagy akár az akváriumban úszkáló hal szemével. A felület olyan, mintha egy film szereplői lennénk néhány percre. A film valós időben fut és szinkronban marad a nézőpont váltásokkal.

                           

A kampány célja, hogy az IKEA konyhai megoldásokat ajánljon a nézőknek, így miközben nézik a videót, egyetlen kattintással kapcsolatba léphetnek a termékekkel és a bútorokkal. A videó révén több mint 540 ezer konyhát fedeztek fel az első három hónapban. Ennek a kampánynak a segítségével bármi könnyedén megálmodhatja saját konyháját.

Az interaktív felület ITT tekinthető meg!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
IKEA PS 2012 katalógus
A múlt ihlette; a jelennek tervezve az IKEA PS 2012 új kollekcióját, amihez arra kérték tervezőiket, hogy az IKEA 60 éves történelméből merítsenek ihletet.
IKEA kerti bútorok
A nyár beköltözött az IKEA áruházaiba. A tavaszi-nyári kollekció kerti bútorokkal és kiegészítőkkel várja a szezont.
Melegítő téli textíliák
Hideg idők járnak, sokszor még a fűtött lakást sem találjuk elég melegnek. Ezen segíthetünk, ha jól választjuk ki a téli textíliákat.