Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  Mesék a konyhából – receptkönyv

Mesék a konyhából – receptkönyv

Szép Házak
 
2011. november 30.
Rendhagyó kötetet jelentet meg a Boook Kiadó: a Mesék a konyhából egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv, melyben minden meséhez egy könnyen elkészíthető recept is tartozik.
Rendhagyó kötetet jelentet meg a Boook Kiadó: a Mesék a konyhából egyszerre tanulságos
mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv, melyben minden meséhez egy
könnyen elkészíthető recept is tartozik.


Hiánypótló alkotás, mely egyszerre tanít és nevettet, és mely hallatlan bájjal, tündéri rajzok
segítségével vezeti be a gyermekeket az egészséges táplálkozás, a sütés-főzés, valamint a saját kézzel készített étel örömeibe. Főhőse két testvér, Marci és Zsófi, akik különböző kalandokon keresztül ismerkednek a világgal, az ételek hozzávalóival és a főzőcskézéssel.

A Kiadó célja, hogy az ételek készítését és családi körben történő elfogyasztását örömforrásként mutassa be a gyerekek számára. Meggyőződésünk ugyanis, hogy minél korábban ismertetjük meg a gyermekeket a sütés-főzés és a családi ebédek örömével, annál
nagyobb eséllyel válik belőlük boldogan főzőcskéző, és ezáltal tudatosabban táplálkozó felnőtt. A kötet receptjeinek hitelességét a népszerű szakácskönyveiről ismert Bereznay Tamás séf garantálja, a szórakoztatásról pedig Hécz Attila meseíró (a Kőszáli Guppi és a Mélytengeri Zsiráf szerzője) és Csikós Viktória illusztrátor alkotásai gondoskodnak.
A Mesék a konyhából november 20-tól kapható a Líra, Libri, Alexandra, Tóthágas, Bookline
hálózatában, valamint a Tesco, Auchan, Cora áruházakban és független terjesztőknél.

Forrás: Boook Kiadó

Címkék: