Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  TFH + E szakkiállítás és konferencia

TFH + E szakkiállítás és konferencia

Promóció
A Tetők, Falak, Homlokzatok + Épületenergetika (TFH+E) szakkiállítást és konferenciát 2011. február 16. és 18. között rendezték meg a Syma Sport- és Rendezvényközpontban 8000 négyzetméteren, illetve a csarnok különtermeiben.
A látogatók mintegy száz kiállító termékeivel és szolgáltatásaival, a panelépületektől a passzívházakig, a mélygarázstól a magastetőig, az alapozástól a kéményig számos témával találkozhattak. A rendezvényen egy különleges cserépkiállítást is meg lehetett tekinteni.A témák közül kiemelendő a hőszigetelés, hangszigetelés, vízszigetelés, a tetőfedés, a falazórendszerek, a homlokzat kialakítások, a hőszigetelt nyílászárók, a szigetelések, a felületvédelemmel kapcsolatos újdonságok. A látogatók emellett információkat kaphatnak az energiatakarékos fűtés-szellőzés korszerűsítésről, az  épületfelújítás anyagairól és finanszírozási lehetőségeiről.

A kiállítás ideje alatt nyolc konferencia is megrendezésre került, így például a IV. Weber Panelrehabilitációs Konferencia, a IV. Magyar Passzívház Konferencia, a II. Rockwool Építészeti Tűzvédelmi Konferencia, a Kreatív Tetők konferencia és az I. Leier Szerkezetépítő Konferencia. A lakosság számára is érdekes látványt nyújtott a kőmúvesek és ácsok gyakorlati bemutatója.

A kiállítás egyik különlegessége, hogy egy száz cserépből álló Cserépmúzeumot is az érdeklődők elé tártak. A tetőelemeket Szűcs Gábor, a Tetőcentrum ügyvezetője gyűjtötte össze az elmúlt 15 évben. A gyűjtemény rendkívül változatos, van köztük római kori darab a Balaton-felvidékről, tetőelem az erdélyi Drakula kastélyról és egy tyúkólról is.

További információ: www.tfh.hu

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK