Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Hírek & újdonságok  »  Tippek szigete a Construmán – LOFTonLINE

Tippek szigete a Construmán – LOFTonLINE

A CONSTRUMA 2011. április 5. és 10. között a LOSZ standján egy különleges kiállítással várja a lakberendezés iránt érdeklődőket.
A kiállítási területen, 112 négyzetméteren egy képzeletbeli, egykor ítélt, ám mégis rehabilitált gyárépület falait építik fel, mely egy egyterű „LOFT” lakást fog majd közre. A loft lakója egy szintén képzeletbeli fiatal, egyedülálló programozó informatikus srác. A fiúnak kisgyermek kora óta a számítógép a mindennapok eszköze, enélkül nem tudja elképzelni az életét. Programozási tudását rendkívül magas szintre emelte, sok világcég alkalmazza őt a különféle technikai vívmányok kidolgozása során. Lakásában az elektronikának nagy a szerepe, intelligens rendszerrel irányítja a világítást, az árnyékolást, a biztonsági rendszert. Gépesített konyhájában a konyhai készülékeket az iPphone-járól vezérelheti, amely még arról is értesíti, ha a hűtőből elfogyott a tej.

A fiatalember szereti az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat, értékeli a régi tárgyakat, a művészeti alkotásokat. Jó a humorérzéke, kedveli a nem megszokott, meghökkentő dolgokat. Így kerülhetett be lakásába egy régi falusi wc-bódé, amely belülről a legmodernebb technikával felszerelt szanitert rejti.


A fürdőszobája a háló-dolgozóval egyben, közös nyitott térben van. A különleges formájú mosdó és a „walk-in”, padlószintbe süllyesztett zuhanyzó szépen beleolvad a térbe, ezáltal nem uralkodik, nem hívja fel magára a figyelmet, mégis szépségével, különlegességével díszíti a nem éppen megszokott lakóegységet.


A nappali tágas, szellős tere segíti a kikapcsolódásban, míg ha éppen programot ír, elzárja magát a külvilágtól, amikor csak Ő és a Computere létezik. Természetesen szívesen látja vendégül barátait, akiket a tetőteraszon berendezett kellemes kiskert várja, grillező és bárpult, finom falatok és hűsítő koktélok társaságában.

A Lakberendezők Országos Szövetsége tervező csapata felvállalja, hogy ismét olyan enteriőrt varázsol a kiállításra, mely megállítja a látogatókat, meghökkentő megoldásokkal felkelti az érdeklődést.

A LAKBERENDEZÉS+DESIGN tematikája alapvetően a bútor, a konyhabútor, de ezen kívül a függönyök, kárpitok is részét képezik a kiállításnak.
A szakmai szervezetek standjain a legfrissebb trendekkel ismerkedhetnek meg, valamint bútor és lakberendezési ötletekből meríthetnek az érdeklődők. Sőt, a LOSZ ingyenes lakberendezési tanácsadással is várja az idelátogatókat.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK