Design
Design  »  Épület  »  KREA diploma - Enteriőrtervező szak
Épület

KREA diploma - Enteriőrtervező szak

Design Club
 
2012. június 14.
A KREA végzős enteriőrtervező szakos hallgatóinak feladata a KREA Művészeti Alkotófalu, egy műhelyeket magában foglaló művésztelep komplex megtervezése volt.
A KREA enteriőrtervező szakon diplomázóinak feladata a KREA Művészeti Alkotófalu, egy műhelyeket és lakó-konténereket is magában foglaló művésztelep komplex megtervezése volt, egyedi építészeti, enteriőr és formatervezési megoldásokkal. A helyszín egy Budapesttől 45 km-re fekvő apró település, Gomba, ezért a tervezési koncepció középpontjában a környezettudatosság, a fenntartható életminőség, és az ökocraft, mint a design és a kézművesség egységének megteremtése állt. Az alkotófalunak szervesen illeszkednie kellett a település szerkezetéhez, figyelembe véve a falu és az ott élők megszokott életformáját és elvárásait. A KREA Művészeti Alkotófalu területén már meglévő parasztház áttervezése a harmadéves enteriőr szakos hallgatók feladata volt, amely funkcióit tekintve az alkotófalu üzemeltetésében tölt be jelentős szerepet. Ezek közül kiállításra kerülnek majd a legjobbak, a harmadéves tervezőgrafikusok arculatterveivel együtt.

KREA diploma - Enteriőrtervező szak

KREA diploma - Enteriőrtervező szak

KREA diploma - Enteriőrtervező szak

KREA diploma - Enteriőrtervező szak

KREA diploma - Enteriőrtervező szak

KREA diploma - Enteriőrtervező szak

Enteriőrtervező szak, IV. évfolyam:

Balog Nóra
Felhő Anita
Kókai Zsófia
Lovász Nóra
Mikus Levente
Oláh Nikolett
Paulovics Linda
Sulina Erika
Szoták Réka

Konzulens tanárok: Gáti Anna enteriőrtervező / Szilágyi Balázs építész, belsőépítész
Helyszín: Gomba, Pest megye
                                
A projektről még több információ: KREA Művészeti Alkotófalu


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
KREA: Diplomamunkák kiállítása
A KREA Kortárs Művészeti Iskola tervezőgrafikus, divatstylist, enteriőrtervező szakos hallgatók diplomamunkáinak kiállítása.
Krea vizsgamunkák, kiállítás
A KREA iskola lakberendező, enteriőrtervező és tervezőgrafikus szakos hallgatói szokás szerint a Portfolio Points keretében mutatják be a minta-tervezési munkáikat.
KREA vizsgamunkák 2012
A KREA Kortárs Művészeti Iskola az idei Portfolio Points rendezvénysorozathoz két eseménnyel kapcsolódik, a Vizsgamunkák kiállítás az egyik.


KATEGÓRIÁK
Épület (37)